2019-05-27 13:17


Deputatul Alexandru ANDREI, acuzații grave la adresa baronului PSD Niculae BĂDĂLĂU: „Șantajează primarii giurgiuveni la împărțirea bugetului de stat!”

 |  14:38
Deputatul Alexandru ANDREI, acuzații grave la adresa baronului PSD Niculae BĂDĂLĂU: „Șantajează primarii giurgiuveni la împărțirea bugetului de stat!”

Deputatul independent de Giurgiu Alexandru-Ioan Andrei, care a demisionat din PSD în luna februarie, îl acuză pe baronul PSD Niculae Bădălău, actualul ministru al Economiei din Guvernul Dăncilă, că îi șantajează pe primarii giurgiuverni la împărțirea Bugetului 2019, folosind în acest scop influența pe care o are asupra Consiliului Județean Giurgiu.

„Pe lângă faptul că vorbim de un buget sărac, banii urmează a fi împărțiți politic. Mai exact, în funcție de numărul de voturi adus PSD-ului de fiecare primar, la apropiatele alegeri europarlamentare, ceea ce revoltă primarii giurgiuveni, iar în ultimă instanţă, cei ce au de suferit sunt cetăţenii judeţului! În urmă cu două săptămâni, la Consiliul Județean era convocată o ședință cu primarii din județ, ședință la care și-a făcut apariția Niculae Bădălău - care nu avea ce căuta acolo, în condițiile în care era vorba despre o ședință pur administrativă, nicidecum politică. Din discuțiile pe care le-am purtat, în ultima perioadă, cu mai mulți primari prezenți la acea ședință, a reieșit că aceștia sunt total nemulțumiți de condițiile puse de Bădălău, care le-a spus clar că vor primi bani de la bugetul de stat în funcție de numărul de voturi obținut de PSD la europarlamentare”, scrie deputatul giurgiuvean într-o postare pe pagina sa de Facebook. „Primarii sunt extrem de nemulțumiți și se declară indignați, pentru că nevoile localităților pe care le conduc sunt mari, banii sunt puțini și acum mai sunt și condiționați politic. Edilii sunt îngrijorați de felul în care vor reuși să mențină „pe linia de plutire” localitățile pe care le conduc, în aceste condiții. Și cel mai grav este faptul că, din toată acestă situație, cei care au de suferit nu sunt primarii, ci cetățenii. Fără bani de la buget, investițiile vor fi stopate, școlile, drumurile, rețelele de apă și canalizare, în general, tot ce înseamnă administrație locală va funcționa la cota de avarie”, mai spune Alexandru Andrei.  „Se pare, însă, că toate acestea că asta nu contează deloc în ochii lui Niculae Bădălău, al cărui unic scop este de a-şi proteja „camarila", indiferent că asta înseamnă ca giurgiuvenii de rând să sufere, fără a avea vreo vină...”, încheie deputatul mesajul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-03

TAGURI: alexandru andrei, badalau, psd, giurgiu, buget
loading...


Comenteaza pe site


VIN OAMENI VERZI - ROSI .
03 Apr 2019

TIGANU TRIMITE OAMENI LA PRIMARI SI LE SPUNE JUMI JUMA , PSD CU LIBERALI , DAR MAI MULT UN PIC PSD . CA SA AVEM DE LUCRU IN CONTINUARE INPREUNA , DAR FRUNTEAIII TOT AI NOSTRI . MAI DA BANI SI LA CIRCIUMARII DIN COMUNE . BINENTELES POSTASI SINT INFORMATORI LOR SANTAJATI CA II DAU AFARA .
Random imageUltimele stiri


STARBAG