2020-02-21 15:25

Deputatul Aurelian Mihai a renunţat la greva foamei. Camera Deputaţilor a luat în dezbatere proiectul său de lege

 |  12:57
Deputatul Aurelian Mihai a renunţat la greva foamei. Camera Deputaţilor a luat în dezbatere proiectul său de lege

Deputatul Aurelian Mihai a anunţat că renunţă la greva foamei după ce plenul Camerei Deputaților a luat în dezbatere proiectul său de lege în care propune reducerea taxelor consulare. Deputatul a ţinut să precizeze că prin această decizie, Parlamentul „şi-a spălat jumătate din păcatele” pe care le-a comis faţă de românii din afara ţării.

"Acum o jumătate de oră Parlamentul a făcut un pas destul de mare, proiectul de lege privind reducerea taxelor consulare a fost votat să intre pe ordinea de zi, a fost trimis la comisie și se va propune raport de adoptare. Considerăm că este un mare câștig pentru noi, iar Parlamentul astăzi și-a spălat jumătate din păcatele pe care le-a comis față de românii din afara țării. Rămâne ca acele măsuri să se concretizeze. Pentru mine astăzi greva foamei a luat sfârșit", a precizat deputatul Aurelian Mihai.

Acesta a mai spus că protestul său a început pe 17 septembrie şi că se simte foarte rău. De asemenea, deputatul a afirmat că de 14 zile nu s-a mai hrănit, consumând doar apă și ceai.

"Am refuzat perfuziile care mi s-au propus când am mers la spital, pentru mine dacă faci perfuzii practic primești hrană, iar până în acest moment nu am primit. Oricum nu pot să mănânc și probabil câteva zile de acum înainte mă voi duce și mă voi interna în spital pentru a face analizele necesare", a afirmat deputatul Aurelian Mihai.

Plenul Camerei Deputaților a luat marți în discuție proiectul de lege privind reducerea taxelor consulare inițiat de deputatul Aurelian Mihai și l-a retrimis la comisia de resort pentru o săptămână.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine