2020-07-05 05:05

Deputatul Aurelian Mihai, aflat în greva foamei, a fost preluat de o ambulanţă: Nu vreau să leşin în Parlament

 |  13:13
Deputatul Aurelian Mihai, aflat în greva foamei, a fost preluat de o ambulanţă: Nu vreau să leşin în Parlament

Deputatul Aurelian Mihai, care de opt zile este în greva foamei în semn de protest faţă de nerezolvarea problemelor românilor din diaspora, a fost preluat miercuri de la Palatul Parlamentului de o ambulanţă pentru fi dus la spital. Deputatul a afirmat că se simte „obosit”, motiv pentru care va chema o ambulanţă deoarece nu vrea să leşine în Parlament.

”Voi pleca după ce terminăm aici pentru că nu vreau să ajung să leşin prin Parlament şi să fiu acuzat că-mi fac imagine. Mă simt obosit, o să chem ambulanţa, voi alege să merg la spital pentru a fi monitorizat”, a precizat Aurelian Mihai.

Deputatul a mai spus că pe parcursul celor opt zile de greva foamei ”nu a existat un dialog şi niciun mesager din partea Guvernului”. Mai mult, Mihai susţine că mai mulţi parlamentari ai Puterii i-au transmis că, prin gestul lui, vrea să-şi facă imagine.

”Am fost acuzat de colegi de la Putere că îmi construiesc imagine, mi-aş fi dorit ca imaginea să şi-o contruiască dumnealor, pentru că aveau resursele la îndemănă. Nu-mi fac imagine din acest punct de vedere, imaginea se face altfel”, a afirmat deputatul Aurelian Mihai.

Deputatul Aurelian Mihai a venit la conferinţa de presă îmbrăcat într-un tricou roşu, pe care scria ”Vrem reducerea taxelor consulare”.

Aurelian Mihai, fost membru PPDD, a anunţat, în 17 septembrie, în plenul Camerei Deputaţilor, că începe greva foamei în Parlament până la rezolvarea problemelor românilor din diaspora. Din acel moment, deputatul a stat în Parlament, dormind într-o sală destinată Comisiei pentru românii de pretutindeni.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că deputatul Aurelian Mihai care se află în greva foamei utilizează ”un instrument pe care îl folosesc cei care sunt la primul mandat şi doresc să iasă în evidenţă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz