2020-02-18 21:53

Deputatul Cristian Rizea, audiat la DNA în dosarul de trafic de influenţă

 |  11:43
Deputatul Cristian Rizea, audiat la DNA în dosarul de trafic de influenţă

Deputatul PSD Cristian Rizea a venit, luni, la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de trafic de influență. Social-democratul este cercetat sub control judiciar pe cauțiunea de 1,5 milioane de lei.

Potrivit procurorilor, Cristian Rizea este acuzat că ar fi primit suma de 300.000 de euro pentru „a interveni la nivelul a două autorităţi, Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAPPS) şi primăria comunei Chiajna, astfel încât Colţea Lucian să beneficieze de urgentarea procedurilor de retrocedare a unui teren situat într-o zonă rezidenţială din municipiul Bucureşti, respectiv să obţină dreptul de proprietate asupra unui alt teren aflat în litigiu cu primăria comunei Chiajna".

”Colţea Lucian urmărea să intervină pe lângă primarul comunei Chiajna pentru a stabili o înţelegere cu acesta” , apeland în acest sens la Cristian Rizea, transmite Mediafax.

În referatul procurorilor DNA în care au cerut și au obținut arestarea omului de afaceri Lucian Colțea se precizează că deputatul PSD Cristian Rizea le-ar fi cerut martorilor să nu le spună adevărul procurorilor cu privire la înțelegerea prin care ar fi primit 300.000 de euro, întrucât „o să-l bage la puşcărie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine