2019-11-23 01:53

Deputatul Cristian Rizea spune care este proba din dosarul său

 |  13:21
Deputatul Cristian Rizea spune care este proba din dosarul său

Deputatul PSD Cristian Rizea a declarat, luni, că singura probă în dosarul său este un martor care și-a schimbat declarațiile după ce "a ajuns în închisoare și și-a negociat libertatea".

"Am prezentat un punct de vedere al avocatului meu, domnul Alexandru Chiciu, am expus declarația pe care am avut-o în fața colegilor mei deputați și am răspuns ulterior la întrebările pe care un coleg mi le-a adresat. Pot să vă spun doar atât: acest dosar are o singură probă. În această speță a mai existat un proces, acum cinci ani de zile, în 2011, când l-am câștigat în fața Agenției Naționale de Integritate. Repet, cu același obiect, cu aceeași sumă de bani, iar acel martor care atunci în 2011 a declarat cu mâna pe Biblie în fața unui judecător într-un fel, astăzi, la cinci ani de zile, are o declarație total schimbată, pentru că în acești cinci ani de zile a comis anumite ilegalități, a ajuns în închisoare și și-a negociat libertatea lui cu prețul libertății mele", a declarat Cristian Rizea, la ieșirea din sala de ședințe a Comisiei juridice, transmite Agerpres.

Acesta este de părere că în spatele acestei acțiuni a DNA este faptul că și-a dorit să candideze la Primăria sectorului 5.

"Faptul că mi-am dorit să candidez la sectorul 5 și să fac ceva pentru oamenii de acolo. Trebuia să renunț mai demult, nu am ascultat pe cine trebuia", a afirmat deputatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-07

In legatura cu acest articol...

Cererea DNA pentru arestarea deputatului Cristian Rizea, aprobată de Comisia Juridică
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray