2020-02-18 17:29

Deputatul Cristian Rizea spune care este proba din dosarul său

 |  13:21
Deputatul Cristian Rizea spune care este proba din dosarul său

Deputatul PSD Cristian Rizea a declarat, luni, că singura probă în dosarul său este un martor care și-a schimbat declarațiile după ce "a ajuns în închisoare și și-a negociat libertatea".

"Am prezentat un punct de vedere al avocatului meu, domnul Alexandru Chiciu, am expus declarația pe care am avut-o în fața colegilor mei deputați și am răspuns ulterior la întrebările pe care un coleg mi le-a adresat. Pot să vă spun doar atât: acest dosar are o singură probă. În această speță a mai existat un proces, acum cinci ani de zile, în 2011, când l-am câștigat în fața Agenției Naționale de Integritate. Repet, cu același obiect, cu aceeași sumă de bani, iar acel martor care atunci în 2011 a declarat cu mâna pe Biblie în fața unui judecător într-un fel, astăzi, la cinci ani de zile, are o declarație total schimbată, pentru că în acești cinci ani de zile a comis anumite ilegalități, a ajuns în închisoare și și-a negociat libertatea lui cu prețul libertății mele", a declarat Cristian Rizea, la ieșirea din sala de ședințe a Comisiei juridice, transmite Agerpres.

Acesta este de părere că în spatele acestei acțiuni a DNA este faptul că și-a dorit să candideze la Primăria sectorului 5.

"Faptul că mi-am dorit să candidez la sectorul 5 și să fac ceva pentru oamenii de acolo. Trebuia să renunț mai demult, nu am ascultat pe cine trebuia", a afirmat deputatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-07

In legatura cu acest articol...

Cererea DNA pentru arestarea deputatului Cristian Rizea, aprobată de Comisia Juridică
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine