2020-08-12 12:47

Deputatul Mircea Banias, al doilea parlamentar infectat cu COVID-19

 |  21:44
Deputatul Mircea Banias, al doilea parlamentar infectat cu COVID-19

Al doilea parlamentar confirmat cu coronavirus este deputatul liberal de Constanța Mircea Banias, a anunțat, luni seară, Grupul de Comunicare Strategică. Parlamentarul constănțean susține că nu a luat contact cu Vergil Chițac și nu a participat la reuniunile politice unde s-a aflat și senatorul.

Mircea Banias (ex-ALDE) este singurul parlamentar confirmat pozitiv în urma testelor efectuate după ce senatorul liberal Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus.

”În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului. În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias. Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților”, se arată în comunicatul GCS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz