2020-06-03 13:01

Deputatul Mircea DRĂGHICI, trezorierul PSD, propus șef la Autoritatea Electorală Permanentă

 |  15:05
Deputatul Mircea DRĂGHICI, trezorierul PSD, propus șef la Autoritatea Electorală Permanentă

Deputatul PSD Mircea Drăghici a declarat, miercuri, că îşi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) şi depinde de Parlament dacă va fi validat, menţionând că i se pare normal să ocupe această funcţie cât timp nu va mai fi om politic, informează Agerpres.

Întrebat în legătură cu faptul că a fost validat de Comitetul Executiv Naţional al PSD ca propunere pentru funcţia de preşedinte al AEP şi când va demisiona din partid, Mircea Drăghici a spus: „Întâi să vedem dacă voi ajunge acolo. Îmi depun întâi candidatura. Depinde de colegii din Parlament". El a adăugat că postul din conducerea AEP nu revine ALDE. „În coaliţie nu a fost niciodată locul la ALDE. Nu a fost. A fost o cerere a domnului Barbu (Daniel Barbu - n.r.), la momentul acela, pe care coaliţia a crezut de cuviinţă că este o alegere bună şi s-a decis aşa", a explicat Drăghici. Deputatul a spus că i se pare normal să ocupe funcţia de conducere la AEP atât timp cât nu va mai fi om politic, chiar dacă acum este trezorierul PSD. „Atât timp cât nu voi mai fi un om politic, da, mi se pare normal", a răspuns Drăghici, întrebat dacă i se pare normal să meargă la AEP în condiţiile în care acum este trezorier al PSD, iar AEP verifică banii partidelor politice în campania electorală. Daniel Barbu şi-a depus, săptămâna trecută, demisia de la conducerea AEP, din motive personale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

DECI, CAP DE REPTILĂ
20 Feb 2019

E BĂGAT ÎN CĂRȚI! O să hipnotizeze tot ce mișcă :))))
ANONIM
20 Feb 2019

AEP este o institutie parazitara ce trebuie defiintata de urgenta........................
ANONIM
20 Feb 2019

SA O IA ADJUNT PE , GHICITOAREA DE OCULTIZM , FATA BULIBASEI DIN GIRLAU . DAR SI CONSILIERA DE OCULTIZM LA GUVERNUL VASILICA
ANONIM
21 Feb 2019

Opinați că pentru funcția de la AEP nominalizarea ar trebui făcută de CSM, după o selecție a candidaturilor depuse, și nu de partidele politice ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine