2019-10-15 04:35

Deputatul „mitralieră” cere demisia șefului JANDARMERIEI după bătaia din Piața Victoriei. Cine crede că este de vină în disputa dintre FIREA și TUDOSE

 |  17:12
Deputatul „mitralieră” cere demisia șefului JANDARMERIEI după bătaia din Piața Victoriei. Cine crede că este de vină în disputa dintre FIREA și TUDOSE

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut și drept deputatul „mitralieră” după ce s-a lăudat că are arme de acest tip acasă, a declarat luni că va cere demisia șefului Jandarmeriei pentru evenimentele care au avut loc în timpul protestelor din Piața Victoriei.

"În momentul în care într-o țară democratică autoritatea de stat nu mai poate să fie exercitată, asta înseamnă că în țara asta e anarhie. În nicio țară din Europa, poate că prim-ministrul o să-mi dea și mie un exemplu, sunt foarte curios să văd în ce țară din Europa, în afară de mitinguri autorizate, cineva își permite să ocupe zile, luni, ani la rând un loc public. Dacă nu mi se dă un singur exemplu, înseamnă că prim-ministrul și doamna ministru de Interne nu și-au făcut datoria și trebuie să vedem ce se întâmplă", a spus Rădulescu la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în scandalul din interiorul PSD a greșit Mihai Tudose sau Gabriela Firea, informează Agerpres.

Întrebat dacă cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, Rădulescu a spus: "O să cer demisia șefului Jandarmeriei!".

"Un golan, un om care bate un bătrân vorbea foarte amical cu oamenii din Jandarmerie. Nu am înțeles ce prietenie e între cei din Jandarmerie și acest golan", a mai spus el.

„TUDOSE greșește flagrant în ultima vreme!”

Rădulescu a arătat că atunci când sunt probleme, acestea trebuie discutate în partid, nu în public.

"Dacă în partid se hotărăște într-un anumit fel, trebuie să te supui. Nu-ți convine, indiferent că ești premier, îți dai demisia și pleci dacă nu vrei să faci cum hotărăște partidul. Aici nu e pe concurs. (...) Nu cred că ar trebui să demisioneze (premierul Mihai Tudose - n.r.). Eu cred că greșește în mod flagrant în ultima perioadă de timp. Toată lumea trebuie să înțeleagă că aceste declarații nefericite pe care le fac ei certându-se unii cu alții afectează foarte mult imaginea PSD. Eu îmi amintesc că atunci când am afectat imaginea partidului am fost suspendat. (...) De data asta cred că Gabi Firea a avut dreptate", a menționat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-04Parerea ta...

DRACULA PARK
04 Dec 2017

asta se crede ayatollahul "vrabia-malai-viseaza-Firea-suge-si-presteaza"
ALO !
04 Dec 2017

Chiar nimeni nu realizeaza ca propunerea in sine se dorea a fi o instigare la violenta ??? Cand s-a mai facut pana in prezent un targ acolo? Le e frica ca li se clatina scaunele si lumea ii va huidui sa plece ? A ajuns toapa Firea si secretara Carmen sa conduca tara asta ? S-a terminat resursa umana, alte persoane nu gasiti sa inlocuiasca tatarimea din Guvern si primarii ?
ANONIM
05 Dec 2017

Face bine ? Ăștia cu cât sunt destituți mai des (...), este "mai eficient" ? Nu mai sunt plăți să le apere proprietățile?
ANONIM
05 Dec 2017

Considerați că impozitele și taxele pe proprietate ar trebui să fie "acoperitoare" pentru funcționarea MAI, MApN și funcționarea administrației locale ?
ANONIM
06 Dec 2017

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut și drept deputatul „mitralieră” intr-o societate normala nu trebuia sa ajunga parlamentar ,iar acum INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE PENTRU A FI arestat de urgenta.
ANONIM
06 Dec 2017

Precum acest MAFIOT ,INFRACTOR, POLITRUC, TRADATOR MAI SUNT IN PARLAMENT : NICOLICEA, CODRIN STEFANESCU, CIORDACHE, DREAK-NEA, BACALBASA, SERBAN NICOLAE, ETC.... TOTI INDEPLINESC TOATE CONDITIILE PENTRU A FI arestati de urgenta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray