2019-10-23 13:21

Deputatul - ”mitralieră” îl ȚINTEȘTE pe Iohannis: ”Avem 7 motive să-l acuzăm de ÎNALTĂ TRĂDARE”

 |  00:09
Deputatul - ”mitralieră” îl ȚINTEȘTE pe Iohannis: ”Avem 7 motive să-l acuzăm de ÎNALTĂ TRĂDARE”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu spune că partidul din care face parte are suficiente argumente pentru a-l acuza pe președintele Klaus Iohannis de trădare națională și este de părere că suspendarea trebuia făcută înainte ca Iohannis să o demită pe Laura Codruța Kovesi. Deputatul se declară convins că Iohannis ar fi avut informații din interiorul PSD și că știa că i se pregătește suspendarea atunci când a decis să o revoce pe fosta șefă a DNA.

”Decizia noastră în partid de a-l suspenda pe președinte există de mult timp. A fost la un pas de a se face această suspendare când nu a respectat decizia CCR de demitere a doamnei Kovesi. Am identificat șapte lucruri pentru care dânsul este complet vinovat și care pot sta la baza oricărei decizii de suspendare. 

Intenția a fost inițial de suspendare pentru nerespectarea CCR. Iohannis a avut informații din interiorul PSD și dimineață, când voiam să facem suspendarea, a revocat-o pe Kovesi. Acțiunile care pot sta la baza acestei înalte trădări: Iohannis a făcut acțiuni care au dus la deservicii economice și strategice ale acestei țări.

Informațiile mincinoase spuse la televizor, pe care un președinte nu are voie să le facă, au făcut o stare în interior și în exterior, mințind că nu sunt bani de pensii și salarii, s-a creat o instabilitate economică care a dus la blocaje investiționale. Nimeni nu vrea să vină când un președinte spune astfel de lucruri.

Nu am început cu cea mai gravă: incitarea la schimbarea ordinii constituționale. Iohannis a ieșit permanent în stradă, cere ieșiri în stradă cu atacuri împotriva guvernului. Atacă în permanență premierul și guvernul, personal și prin intermediari cum este Orban.

A blocat în legislativ parlamentul permanent. Atacă orice fel de inițiativă legislativă. Am avut până acum o mulțime de președinți și niciodată, nici măcar Băsescu, nu au atacat cum atacă dânsul orice lege.

Când creezi o instabilitate economică prin declarațiile pe care le faci e motiv de trădare națională. Mai sunt chestiuni, de exemplu interesul pentru grupul Austria, care taie păduri în România. Are o mulțime de chestiuni, nu a respectat ordinea constituțională, creează aceste atacuri împotriva guvernului și parlamentului. Își dorește ca instituție să fie create de stradă.

Nu cred că mai e mare lucru de discutat. Trebuie să ne întâlnim. Trebuie făcut un document după care trebuie demarată urgent această acțiune” a declarat Cătălin Rădulescu la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-07Parerea ta...

EU, îN LOCUL LUI IOHANIS,
07 Aug 2018

AȘ DIZOLVA PARLAMENTUL! ALEGERI ANTICIPATE....DAR CU ALȚII, NU CU CEI CARE-AU MAI FOST PÂNĂ ACUM!
NEGRO
07 Aug 2018

Fumigenele lui AKM sunt lansate in vazduhul gol pentru a abate privirile trepanatilor PSD de la distrugerile economiei si ale statului de drept din utimii doi ani. Acum le e rusine ca au lasat sa se distruga industria nationala a carnii de porc. Puteau in doi ani sa stavileasca raspandirea virusului care dobarase septelul porcin de la vecinii totusi mai capabili ca ei.Salvarea baronilor cu pretul falimentarii totale a Tarii, in anul Centenarului. ramane scopul lor suprem. Dar nu-i vom lasa. Sa se astepte la ce e mai rau! Acum ori niciodata!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Aug 2018

si poporul are 777motive sa NU MAI VOTEZE CIUMA ROSIE
@NEGRO
08 Aug 2018

Se vede clar ,de la o posta ca sunteti de rea credinta rai si bolnavi de ura Sa dea Dumnezeu sa va vindecati ,dar sunt slabe sperante
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray