2019-12-05 22:19

Deputatul ”mitralieră” se REVOLTĂ împotriva PSD: ”Îmi amintește de anii 50, de pe vremea EPURĂRILOR comuniste”

 |  17:40
Deputatul ”mitralieră” se REVOLTĂ împotriva PSD: ”Îmi amintește de anii 50, de pe vremea EPURĂRILOR comuniste”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu critică dur partidul din care face parte, după ce nu i s-a permis să își depună candidatura pentru funcția de vicepreședinte al PSD.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este supărat pe conducerea PSD. El a contestat decizia Comitetului Executiv, care a stabilit criteriile de alegere a vicepreşedinţilor, la Congresul din 10 martie. Fiecare regiune va susţine două persoane în aceste posturi, iar Cătălin Rădulescu este de părere că se limitează accesul tuturor membrilor la candidatură.

„Am contestat hotărârea Comitetului Executiv, care este și nestatutară, și neconstituțională, prin care s-a restricționat și ne-a fost interzisă candidatura. Măcar acum 4 ani a fost alt sistem, au fost niște liste.

CEX, nu știu la îndemnul cui, a luat o hotărâre care nu e constituțională, prin care s-a hotărât ca din fiecare județ să candideze o persoană, un bărbat sau o femeie, și din regiune să fie ales un barbat sau o femeie, nu am auzit să se poată interzice un drept de a candida.

Mi se pare mizerabil. Probabil nici Bănicioiu, nici Cati, nici Șerban Nicolae, nici Teodorovici...sunt curios care sunt membrii importanți care sunt recunoscuți de partidul nostru ca oameni care se bat pentru partid, care vor candida. E o farsă. Aceste alegeri reprezintă o farsă, sunt de fapt niște numiri și nu sunt alegeri. În 27 de ani nu a fost o farsă mai mare ca asta, la partid se depune contestația, conform statutului pe care îl recomand unora să-l mai citească.

Să interzici dreptul de a candida mi se pare grav, l-am susținut și îl susțin pe președintele Dragnea, dar nu pot să accept o hotărâre a unui CEX care e și îmi amintește de anii '50, de pe vremea epurărilor comuniste”, a declarat Cătălin Rădulescu, conform Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-07Parerea ta...

COCINA PZDISTA
07 Mar 2018

avand in vedere ca sunteti un partid de TERORISTI regula e conduce ala cu MITRALIERE mai multe...adica DADDY alias EL CABRON alias CARLOS le cHACAL alias El CHAPO GUZMAN alias OMAR HAISSAM...cel mai capabil terorist din DELI-morman impreuna cu boarfele si tarfele care-l curata de scame pe spinare si prin kiloti
LEVST.
07 Mar 2018

Bai, da se tine bine acest rebutat, arata excellent, pentru ca "amintindu-si de anii "50", chiar 1959), trebuie sa fi avut macar 15 ani, atunci, ca sa inteleaga ceva, mai ales din politica, deci are 73 de ani, ce mai, asta nu se trece precum frunza de troaca...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray