2020-07-08 17:34

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu ÎNJURĂ ca la ușa cortului pe Facebook

 |  19:38
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu ÎNJURĂ ca la ușa cortului pe Facebook

Deputatul PSD Catalin Radulescu, celebru pentru un sir intreg de scandaluri de-a lungul timpului, „loveste” din nou. N-a mai agatat nici o domnisoara pe Facebook, în schimb injura o tanara ca la usa cortului. Nervos ca tanara l-a criticat prin mesaje private trimise pe Facebook, Radulescu nu si-a putut pastra calmul si si-a iesit din fire intr-un mod incalificabil pentru orice barbat, mai cu seama daca este si persoana publica.

Potrivit aktual24.ro, pesedistul Catalin Radulescu i-ar fi adresat cuvinte dure tinerei, care l-a enervat pentru ca a iesit la protestele anti-PSD. Politicianul, cu state vechi in scandalurile virtuale, ar fi catalogat-o pe tanara drept "curva" ar fi amenintat-o, voalat, pe motiv ca aceasta "calomniaza demnitarii".

Deputatul PSD Catalin Radulescu, condamnat definit la un an si sase luni pentru coruptie, a declarat, marti, ca a parasit sala de plen unde presedintele Klaus Iohannis adresa un mesaj Parlamentului pentru ca nu vrea sa asculte un „penal”, el aratand ca Iohannis trebuie sa stea cu cei care l-au ales, potrivit aktual24.ro.

„Nu vreau sa stau sa ascult un penal. Am iesit din sala pentru ca nu spune de ce a acceptat ca SRI si DNA, patru ani de zile, sa faca echipe mixte sa ancheteze oameni, asta trebuie sa ne spuna, ca era presedinte, e presedinte”, si-a argumentat Radulescu gestul de a parasi sala de plen. El a spus ca Iohannis nu ii reprezinta si pe social-democrati. „Nu e presedintele nostru, sa stea cu cine l-a ales. Sa stea cu poporul lui. Noi suntem alesi ai poporului nostru, nu ai poporului lui”, a spus Radulescu, mentionand ca Iohannis a venit din Germania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-09

Mai multe imagini:
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu ÎNJURĂ ca la ușa cortului pe Facebook
zoom


In legatura cu acest articol...

Deputatul-iubăreț Cătălin Rădulescu, condamnat definitiv, va fi reales!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare

DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare

Rechizitoriul lui Cătălin Rădulescu. PUTEREA vă prezintă actul de acuzare în baza căruia şeful PSD Diaspora a fost trimis în judecată, în 2014

Doi martori confirmă în instanță: după ce amenințarea cu controalele n-a funcționat, Cătălin Rădulescu a oferit o șpagă de 10.000 de lei

Avem probele: Preşedintele PSD diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, fals şi uz de fals în instanţă, ca să plece din țară!
Parerea ta...

ATENT
09 Feb 2017

Dar este o meserie o onorabilă,veche și bănoasă !!! Cu ce a jignit.o ???
ADRIAN
10 Feb 2017

Acest nenorocit mai este si analfabet. Ar trebui ca toti politicienii sa primeasca doar pedepse cu executare. Astfel am scapa de multe panarame din politica.
CODOBAN
10 Feb 2017

In afară de greșelile gramaticale nu văd altă ... "greșeală", (a se citi jignire), făcută de respectivul !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz