2020-01-29 04:00

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă: Cer suspendarea lui Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc din partid

 |  08:23
Deputatul PSD Sebastian Ghiţă: Cer suspendarea lui Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc din partid

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a cerut suspendarea lui Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova din partid, după ce DNA a anunţat începerea urmăririi penale pentru cei doi. Ghiţă a ţinut să precizeze că premierul Victor Ponta a anunţat că cei care vor face jocuri în PSD, vor fi excluşi.

Citeşte şi: 

„În conformitate cu decizia de la Orăştie enunţată de preşedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea să apere legea şi corectitudinea. Aceşti oameni au greşit în partid. Nu ştiu legal. Domnul Ponta a spus că cine va face jocuri în PSD va fi exclus. Justiţia trebuie să arate adevărul despre retrocedări. Şi despre Macovei. Şi despre regimul Băsescu”, a afirmat Sebastian Ghiţă.

Deputatul a mai spus că nimeni nu e mai presus de lege.

“PSD nu acceptă astfel de situaţii. Nu vreau răul nimănui. Dar sunt sigur că Victor Ponta şi Liviu Dragnea, Gabi Oprea şi Daniel Constantin pot să arate românilor că sunt drepţi şi corecţi. Nimeni nu este mai presus de lege. Hrebenciuc i-a atras şi pe alţi senatori într-o situaţie rea şi gravă riscând să compromită poziţia PSD”, a afirmat deputatul PSD.

“Procurorii sunt întrebaţi de ce apar astfel de anchete în campanie? Politicienii trebuie să se întrebe de ce fac astfel de lucruri în campanie! Hrebenciuc şi Şova trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei!”, a completat Sebastian Ghiţă.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc şi şeful de campnie al lui Victor Ponta, Dan Şova, sunt urmăriţi penal de procurorii anticorupţie într-un nou dosar de trafic de influenţă, în legătură cu „jocurile de culise” din PSD. Surse judiciare afirmă că, pe de-o parte, Viorel Hrebenciuc este suspectat că i-ar fi cerut lui Dan Şova – în schimbul ajutorului acordat pentru a accede la şefia PSD – să iniţieze un proiect privind amnistia, pentru ca el şi Miron Mirtea să scape de închisoare.

În schimb, Dan Şova ar fi promis că îl va determina pe ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc să iniţieze un asemenea proiect. Pe de altă parte, Viorel Hrebenciuc ar fi aflat informaţii din interiorul DNA cu ajutorul fostului şef al Serviciului Protecţie şi Pază (SPP) Dumitru Iliescu, promiţându-i acestuia, în schimb, că-i va angaja fiica, de profesie arhitect, într-o instituţie publică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-21Parerea ta...

DE ULTIMA ORA!!!
21 Oct 2014

La Summitul de la Bucuresti al "The ECONOMIST" (cea mai prestigioasa publicatie economica din lume), ieri, mai multi lideri europeni au remarcat progresele vizibile facute de economia Romaniei, in ultimii 2 ani, sub Guvernul PONTA! La mai MARE!!!
CRED CA TI-A LUAT
21 Oct 2014

mintile Ponta! Ce crestere, bre? Pe hartie poate...in PIB, in nivel de trai?! Cel mult PE VATRAI pt.tine, pt.gasca psd-sta!
HAI SICTIR LABAR BASIST!
21 Oct 2014

Hai sictir, labare basist, crapa fierea-n-tine de oftica, stiu precis! :)
IAR AI APARUT?
21 Oct 2014

Hai, nu fi sef-labar trist!
HANIBAL DUMITRASCU
21 Oct 2014

Cine poate face un afis electoral cu Elena UDREA sub BASESCU, "prestand", iar de jur imprejur, toti ceilalti penali portocalii: VIDEANU, BLAGA, ANASTASE, BERCEANU-BERCOVICI, "PINALTI"-GH. STEFAN, PLACINTA si multi, multi altii? Titlul afisului: ASTA sunteti, "doamna"!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine