2020-08-09 10:53

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris vineri în UNPR

 |  10:33
Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris vineri în UNPR

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris, vineri, în UNPR, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax. Acesta a demisionat, anul trecut, după alegerile prezidenţiale, din PSD.

Sebastian Ghiţă a demisionat din PSD după ce afirmase că este momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i astfel pe Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu şi Hrebenciuc.

"Într-un fel, tinerii au dreptate: cât timp Ion Iliescu se asează la fiecare şedinţă lângă preşedintele PSD avem o problemă. Nu una personală, una de percepţie. Că noi, cei tineri din PSD, suntem la fel ca Ion Iliescu şi generaţia sa. Ion Iliescu are venerabila vârstă de 84 de ani. Victor Ponta are 42 de ani. Cred că e momentul ca Ion Iliescu sa se retragă. Nu mai poate fi un simbol al PSD", a precizat Sebastian Ghiţă.

Deputatul susţinea atunci că va înfiinţa un nou partid de stânga, din luna ianuarie urmând să înceapă strângerea de semnături în acest sens.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-12Parerea ta...

JUSTITIABILUL
12 Iun 2015

UNPR este o hazna de puscariabili si penali, condusa de un CIRCAR IZMENAR cap al MAFIEI ce se bazeaza pe ILIE BOTOS adjunctul sau la MAI ca fost PROCUROR GENERAL AL Ro ce poate interveni in justitie si GHITA asta cauta ca FONDURI ca sa-i plateasca izmenarului are din furaciunile si tepile date populimii romane. Depinde cata rabdare va mai avea si POPULIMEA cu ticalosii si tradatorii care facand politica Ro decid viitorul neamului romanersc spre dezastru.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz