2020-02-24 08:28

Deputatul Cătălin Potor, de la portocaliu la roşu

 |  20:11
Deputatul Cătălin Potor, de la portocaliu la roşu

Liderul PDL Alba Iulia, Cătălin Potor, a anunţat ieri căa demisionat oficial din toate funcţiile pe care le avea şi din partid,admiţând că este în discuţii cu PSD.

Fostul lider PDL a declarat că a luat această deciziepentru că se consideră un om de stânga şi nu se mai regăsea în formaţiuneademocrat-liberală. “Un partid politic e valoros dacă respectă cetăţeanul.Oamenii trăiesc din ce în ce mai prost şi eu, personal, nu cred că vor trăi maibine sub guvernarea Emil Boc-PDL. Eu nu mă mai regăsesc în PDL”, a explicatCătălin Potor la Antena 3. Acesta a mai spus şi că este nemulţumit de măsurileadoptate de Guvern şi de atitudinea preşedintelui Traian Băsescu faţă deparlamentarii PDL. Potor a lăsat de înţeles că are nemulţumiri legate şi defiliala PDL din Alba Iulia, însă nu a dorit să le facă publice, menţionând cănu doreşte să comenteze prea mult plecarea sa din partid pe motiv că “nu vreasă plângă după cei de lângă care a plecat, dar nici să arunce cu noroi în ei”.Cătălin Potor a declarat că, în present, se află în discuţii atât cureprezentanţii PSD, cât şi cu cei din PNL, care l-au invitat să intre înpartidele lor, însă momentan nu a luat nici o decizie. “Este prematur să spununde voi merge, am discuţii cu ambele partide, ca structură nu vă ascund că eusunt un om de stânga şi aşa am fost mereu, poate de asta am ales să activez înPDL, care era, la început, de centru-stânga”, a spus Potor, adăugând că înzilele următoare se va decide în ce partid de Opoziţie va merge.

PreşedintelePSD Alba, Ion Dârzu, a admis că a avut primele discuţii cu deputatul CătălinPotor despre o eventuală înscriere a acestuia în grupul social-democraţilor,însă nu a fost ceva oficial. Totodată, fostul deputat pedelist se declarădeputat independent pentru moment şi nu ascunde faptul că discută cu colegiisocial-democraţi. “Urmează să discut cu cei de la PSDşi să vedem ce putemface împreună, am nevoie de o discuţie lămuritoare”, a conchis Potor. Se parecă miza neînţelegerii dintre Potor şi social-democraţi este funcţia depreşedinte al filialei Alba a PSD, pe care fostul pedelist o doreşte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine