2019-09-23 01:42

Derapaj al lui Teodorovici: Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost

 |  15:56
Derapaj al lui Teodorovici: Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a avut un derapaj verbal la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, la adresa liberalului Florin Cîţu, strigându-i: "Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost".

În momentul în care senatorul PNL Florin Cîţu depunea un amendament, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament şi a lansat la adresa lui Cîţu mai multe afirmaţii ironice și de prost gust, conform Pro TV.

"Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a strigat Teodorovici.

Întrebat de jurnalişti de ce a folosit aceste apelative reprobabile la adresa lui Cîțu, ministurl Finanțelor a susţinut că după părerea sa nu a spus nimic deplasat: ”Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeţi ce înseamnă chiparos”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13Parerea ta...

ANONIM
13 Mar 2019

E frumos ca un cur de baba.
ANONIM
13 Mar 2019

Sperie copii pe strada acest catu !Eurat si la chip si la suflet!
GUNOIERII PSD.
13 Mar 2019

Acesta este nivelul mafiei psd : analfabeti , borfasi si liche bolsevice. Un buget cu cifre falsecare va duce Romania intr-o criza gen Venezuela. Astazi euro a atins maxim istoric iar facturile romanilor sunt calculate la acest nivel. Iata unde duce incompetenta borfasilor psd-alde Vinovat este si acest discotecar agramat si analfabeta drakcila cu alaiul ei de puscariasi si hoti care o inconjoara.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
16 Mar 2019

acest TZApTZARApoWici se crede buricul pamantului dar e doar un slugoi pentru mafiotii PsD...vin alegerile va duceti dracului ciuma rosie scarboasa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray