2020-06-05 00:44

DERAPAJ. PNL Brașov profită de drama pandemiei pentru a-și face campanie electorală

 |  13:03
DERAPAJ. PNL Brașov profită de drama pandemiei pentru a-și face campanie electorală

Gest incalificabil al PNL-iștilor brașoveni, care au înțeles să-și facă imagine profitând de situația delicată a bătrânilor, scrie stiripesurse.ro.

Sub pretextul informării seniorilor brașoveni, liberalii de la municipiu, conduși de însuși președintele filialei, Adrian Oprică, au ieșit, îmbrăcați în veste inscripționate cu numele partidului, să lipească la intrările în scările blocurilor afișe informative. „O mulţime de braşoveni inimoşi au uitat de orgolii politice sau de oricare alt fel şi s-au unit pentru ca bunicii Braşovului”, s-a lăudat mai târziu președintele filialei municipal PNL Brașov, Adrian Oprică, uitând că în pozele atașate postării, atât el cât și ceilalți „brașoveni inimoși” poartă veste brenduite cu PNL, arată sursa citată. Gestul nu a trecut neobservat, zeci de brașoveni înfierându-i pe liberalii care au înțeles să profite de drama prin care întreaga țară trece pentru a-și face campanie electorală.

„Sunt în vârstă, sunt singuri şi nu toţi au acces la mediul online sau la televizor, unde sunt promovate numerele de telefon salvatoare pentru ei, în această perioadă.

Aşadar, pentru a veni în întâmpinarea celei mai vulnerabile categorii de vârstă, mai ales în această perioadă, lipim afişe la toate scările de bloc din cartierele Braşovului. Am fost astăzi, în cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, Codrii Cosminului şi Tudor Vladimirescu, urmând ca mâine să acoperim întreg oraşul.

Nu uitaţi, dacă ştiţi pe cineva care are nevoie de ajutorul nostru, sunaţi la numărul de telefon de pe afiş. O mulţime de braşoveni inimoşi au uitat de orgolii politice sau de oricare alt fel şi s-au unit pentru ca bunicii Braşovului să treacă mai uşor peste această perioadă.

Situaţia ne tine departe unii de alţii. Sufletul ne apropie, parcă, mai mult ca niciodată.

Trecem peste toate ÎMPREUNĂ!", se arată în postarea lui Adrian Oprică, pe pagina personală de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

CIPRIAN
06 Apr 2020

Fara comentarii , cred ca acest Oprica nu e de capul lui , are si el un șef .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine