2020-07-08 02:32

Descoperire macabră

 |  16:47
Descoperire macabră

Peste50 de cadavre au fost descoperite în nouă gropi comune ilegale, în apropiere deoraşul industrial Monterrey, aflat în nordul Mexicului. Potrivit autorităţilor, majoritateacadavrelor au fost probabil îngropate cu aproximativ 15 zile în urmă şi vorputea fi identificate. Autorităţile au declanşat o anchetă pentru a afla din cegrupare făceau parte victimele, care în majoritate prezentau urme de tortură.Regiunea Monterrey, unde îşi au sediul marile companii industriale mexicane,este, de mai multe luni, teatrul unor confruntări violente între cartelulGolfului şi banda Zeta, din care fac parte foşti militari care s-au alăturatgrupărilor crimei organizate.

Violenţelelegate de "războiul cartelurilor drogurilor" s-au soldat cu 7.000 devictime de la începutul anului, conform Ministerului mexican de Interne.

Dela venirea la putere în 2006 a preşedintelui Felipe Calderon, care a decretatrăzboi traficanţilor de droguri, peste 25.000 de oameni au murit înconfruntările legate de traficul de stupefiante.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz