2019-11-15 00:35

Detalii inedite despre mitingul PSD de la Craiova. Vine sau nu Dragnea?

 |  17:23
Detalii inedite despre mitingul PSD de la Craiova. Vine sau nu Dragnea?

Claudiu Manda a dat detalii despre mitingul organizat vineri de PSD la Craiova. Acesta afirmă că acesta a fost organizat „în perspectiva alegerilor europarlamentare”.

„Suntem organizaţi, ne aşteptăm la 40.000 de simpatizanţi, de votanţi, de militanţi ai noştri. Acest miting se va desfăşura la ora 16.00 pe strada AIexandru Ioan Cuza. O să fim toţi îmbrăcaţi în alb. Este primul miting pe care îl facem în perspectiva alegerilor europarlamentare. Vor fi prezenţi pe scenă lideri din Oltenia, vor fi prezenţi pe scenă primii 20 de candidaţi, vor fi prezente persoane din conducerea organizaţiei naţionale şi din Guvern. Suntem în faza de precampanie şi credem că ar trebui să le spunem oamenilor noştri de ce candidăm”, a spus liderul PSD Dolj, citat de Mediafax.

Va participa sau nu şi Liviu Dragnea la mitingul din Bănie? Claudiu Manda a răspuns ferm: „Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă alături de mine".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-11

In legatura cu acest articol...

PSD se laudă că adună 40.000 de oameni la MITINGUL de vineri de la Craiova
Parerea ta...

NEGRO
11 Apr 2019

Sigur! Mitingul rusinii! PSD-ul primeste anual 87 milioane de Euro. Gratie senatorului Marian Pavel care a operat o modificare a legii finantarii din banii contribuabililor a partidelor politice, astfel incat pragul minim de contributii sa nu mai fie asigurat cu 0,1 la suta din veniturile bugetului de stat ci din cel al Produsului Intern Brut. Astfel veniturile PSD au crescut de 16 ori. La acestea se adauga imprumuturile nesanatoase ale Guvernului Dancila de 3 miliarde de ei pentru a intretine la nivel inalt pomenile electorale. Nu vor fi in Orasul Baniei secatuit de incompetenta PSDragnea 40 000 de simpatizanti ai ciumei rosii. Vor aduce functionari paraziti de partid din toata Tara. De asemenea asistatii sociali din vagaunile abandonate de civilizatie, care nu pot avea alt orizont existential. Un salut tuturor iesiti la vot pe 26 mai sa scapam de acesti imbecili ticalosi! Jos PSD-ALDE-UDMR! Traiasca Romania libera!
HE , HE , HE........
12 Apr 2019

Va fi distractie mare. ( sic ) .Vor veni la fel ca-n Bucuresti camasile albe cu JEG LA GÂT......Se vor imbata scursurile societatii si in final il vor injura pe '' BORFASUL NATIONAL '' draKnea. He , he , he....!!! Ce veselie cu G.I .O psd .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Punctul trei de la PSD PSD trage ponoasele limbajului „implementat” în discursul partidului de fugiții din PRM pe care i-a primit la sân. Scandalul iscat de înjurăturile deputatului Claudiu Manda pe Facebook a avut un efect negativ asupra imaginii și așa șifonate a social-democraților. E adevărat, nu și în fața „fanilor” duri, care îl laudă pe parlamentarul doljean că s-a bătut în vorbe grele cu un român plecat în Anglila, se pare șofer de tir, care îl critica pe contul de Facebook
14 Dec 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray