2020-07-07 20:13

DEZVĂLUIRI din interiorul PSD. Pe cine vor social-democrații CANDIDAT pentru prezidențiale

 |  23:55
DEZVĂLUIRI din interiorul PSD. Pe cine vor social-democrații CANDIDAT pentru prezidențiale

Se încing spiritele în PSD pe măsură ce social-democrații trebuie să decidă pe cine vor desemna drept candidat pentru alegerile prezidențiale din acest an. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, joi seara, că membrii PSD şi-ar dori ca Liviu Dragnea să fie candidatul la prezidenţiale, dar că decizia se va lua după 15 februarie.

„Dănuţ Cristescu şi-ar dori să fie Liviu Dragnea, după cum şi-ar dori câteva sute de mii de membri. Noi am anunţat că pe 15 februarie începem analiza unui material gigant la nivelul fiecărui oraş, comune, sat. Am lansat o întrebare: candidat PSD, candidat ALDE şi candidat PSD-ALDE comun. (...) E musai şi obligatoriu să câştigăm alegerile prezidenţiale”, a afirmat Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

El a susţinut că „e obligatoriu ca românii să aibă un preşedinte normal, patriot, imparţial, care să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor”.

„Pe 15 vom şti care a cea mai bună variantă. E mult prea devreme. Sigur că membrii de partid şi-ar dori acest lucru, şi eu aş vrea. S-ar putea să facem anunţul până la europarlamentare”, a precizat Codrin Ştefănescu.

Secretarul general al PSD a menţionat că „nu va fi o competiţie, va fi o discuţie şi o analiză”.

El a mai spus că „românii vor preşedinte al României care să îşi apere ţara“.

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, a declarat, într-un interviu în Ziarul Teleormanul, că Liviu Dragnea este candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-24Parerea ta...

@NACACPE....
25 Ian 2019

DAR DE BOARFA SASULUI CE ZICI? SFIDEAZA CURVA HOATA LEGEA? NAZISTUL E DICTATOR IMBECILULE SI MAI E SI NEBUN PARANOIC PE DEASUPRA.NU CONTEAZA UNDE E ,ARE O IDEE FIXA SA CRITICE GUVERNUL IN ALTA ORDINE DE IDEI IN ROMANIA NU EXISTA ;;PRIMA DOAMNA;;;;CI DOAR -SOTIA PRESEDINTELUI NU STIU DE CE AU NUMIT-O ASA PE BABA'CLOANTA ASTA ASA SI TRAMP ARE SOTIE TANARA SI AMERICANII NU GUITA CA VOI FRUSTATILOR IMPOTENTI MACAR ASTA SE POATE IMBRACA CUM DORESTE NU CA BABA NAZISTULUI CU GENUNCHII DE CAMILA REUMATICA LA VEDERE SI IN FINAL.. TE POTI CACA SI PE MA-TA SI NU VORBI IN NUMELE TUTUROR ROMANILOR CI DOAR IN NUMELE TAU BOULE
@NACACPE...
25 Ian 2019

BELEA faza cu ”baba nazistului cu genunchi de cămilă reumatică” :))))))))
@NACACPE...
25 Ian 2019

SIKTIR ANONIM . A FATAT MATA UN MARE BOU .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz