2020-04-06 16:17

Diaconescu a scos tarabele în stradă

 |  18:53
Diaconescu a scos tarabele în stradă

Aflat pe val după ce se plimbă zilnic pe la sediul DNA,Dan Diaconescu a trimis oamenii în stradă pentru a strânge semnăturile necesareînfiinţării Partidului Poporului.

Decis să candideze la alegerile prezidenţiale, dar săformeze şi Partidul Poporului, în perspectiva alegerilor locale şi parlamentaredin 2012, patronul OTV a început campania de strângere de semnături. Conformlegii partidelor politice, pentru a se înscrie la tribunal un partid nou arenevoie de cel puţin 25.000 de membri fondatori, domiciliaţi în cel puţin 18 dinjudeţele ţării şi în Capitală, dar nu mai puţin de 700 de persoane pentrufiecare dintre aceste judeţe. Totodată, Dan Diaconescu va trebui aleagă alţidoi membri fondatori, alături de care să depună documentele necesare înscrieriiPartidului Poporului. Patronul OTV a recunoscut că preşedintele Traian Băsescui-a sugerat să folosească acest nume pentru viitorul partid. În Piaţa Suduluidin Capitală, un tânăr cu o şapcă roşie şi-a poziţionat strategic masa îndrumul pe care oamenii îl parcurg de la metrou către RATB. „Partidu Poporului -semnături”, scrie pe o foaie albă de hârtie. „Ne înscriem în partidul domnuluiDiaconescu că poate ne dă ceva”, ne-a explicat o doamnă rubensiană motivulpentru care a decis să semneze pe lista care i-a fost pusă în faţă. De pesite-ul OTV cei interesaţi pot descărca formulare de înscriere în noul partid,ele urmând să fie trimise la o adresă precizată. „Voi da oamenilor, prinaplicare legii Cojocaru pentru care am strâns un milion de semnături, câte20.000 de euro, voi mări pensiile şi salariile şi voi face din România unparadis. Un paradis fiscal, care va dubla PIB-ul ţării. Voi cere ca proceselesă nu dureze mai mult de 60 de zile şi voi pleda pentru eliberarea pe cauţiune”,şi-a prezentat succint platforma electorală Dan Diaconescu în faţa sediuluiDNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07Parerea ta...

VLAD
20 Iul 2010

Diaconescu este o specie de escroc sentimental care joaca tare pentru faptul ca, din intamplare, a facilitat o serie de interviuri ale unor oameni politici la postul de televiziune care-i apartine. Datorita acestui fapt sunt convins ca acest individ a profitat si incearca sa profite in continuare de persoanele respective pentru a-si face reclama repectiv o platforma in vederea intrarii sale in politica si pentru a stoarce bani prin defaimare de la diversi oameni, laudandu-se cu relatiile lui. Faptul ca este in curs de cercetare la DNA confirma faptul ca profitand de celebrele interviuri acesta a incercat sau chiar a santajat diversi indivizi pentru realizarea de profituri ilicite de natura penala. Pe de alta parte, se pune intrebarea fireasca cum a reusit acest individ sa stranga o asemenea avere intr-un timp record numai din eventuale publicitati pe postul sau de televiziune. Omul este numai un profitor notoriu care, incoltit fiind, vrea acum sa scape de justitie, cu scopul de intimidarea acesteia, prin declaratiile pe care le face public la adresa unor personalitati care chipurile s-ar bate pe burta cu el.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine