2020-07-03 21:03

Dilema Gabrielei Firea: “Tăriceanu este cu zece etaje mai sus decât Diaconu. Nu înţeleg această strategie”

 |  11:54
Dilema Gabrielei Firea: “Tăriceanu este cu zece etaje mai sus decât Diaconu. Nu înţeleg această strategie”

Gabriela Firea a declarat, la Mamaia, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că nu înţelege de ce s-a ajuns la strategia politică cu retragerea ALDE de la guvernare şi susţinerea lui Mircea Diaconu în cursa prezidenţială. Vicepreşedintele PSD spune că îl stimează pe Mircea Diaconu ca actor, dar din punct de vedere politic Tăriceanu este cu zece etaje mai sus decât fostul europarlamentar.

"Nu am înţeles nici din punct de vedere tactic de ce este mai valoros acum domnul Diaconu decât domnul Tăriceanu. Eu îl stimez pe domnul Tăriceanu. Înţelegeam dacă s-a destrămat alianţa şi dacă domnul preşedinte Tăriceanu candida în continuare. Dar aşa nici domnul Tăriceanu nu mai candidează. Îl stimez pe domnul Diaconu ca actor, dar ca om politic Tăriceanu, ca să citez pe cineva, este cu 10 etaje mai sus. Nu înţeleg de ce s-a ajuns la această strategie politică. Nu sunt eu în măsură să imi dau cu părerea.", a declarat Gabriela Firea.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că se retrage din cursa pentru prezidenţiale, iar ALDE, în alianţă cu Pro Romania, va acorda susţinerea independentului Mircea Diaconu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz