2020-02-19 11:40

Directorul FBI, James Comey s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta

 |  12:07
Directorul FBI, James Comey s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta

Directorul FBI, James Comey, s-a întâlnit, marţi dimineaţa, cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta, potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax. Comery conduce FBI din septembrie 2013.

La discuţiile de la Preşedinţie şi Guvern au asistat şefii serviciilor româneşti de informaţii şi Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, Dean Thompson, precum şi vicepremierul cu atribuţii pe zona siguranţei, Gabriel Oprea.

Marţi, la ora 15.00, este programată reuniunea CSAT, pe ordinea de zi figurând mai multe teme, printre care Consiliul Operativ al Securităţii Cibernetice şi evoluţiile înregistrate în spaţiul cibernetic, activitatea Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO, în anul 2014, Regulamentul de organizare şi funcţionare al Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO precum şi provocările actuale generate de migraţie în contextul securitar din zone cu potenţial terorist. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-03Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
03 Mar 2015

hmmm...poate vedeti cine are mainile manjite cu sangele politistilor asasinati din Romania>>>>DE EXEMPLU GENERALII TERORISTO-MAFIOTI DE CONTRAINFORMATII AI LUI BASESCU(JEFUITORII DE BANCI)......BOGDAN DRAGOI,URDAREANU,DANRADU-RUSANU,FLORICA,UDREA-COCOS-BITTNER,DUMITRU CIOBANU-SIE.>>ETC>>>>SUNT PESTE 25 DE GENERALI TERORISTI...CLICA LUI GEOANA-BASESCU....MULTIPARTINICI....SECURISTII-SPALATORIE DE BANI DIN JAFURI BANCARE DE MILIARDE DE EURO
CROCODIL DE TABLA
03 Mar 2015

Balaurilor si marele licurici nu spune cum au devalizat bancile si cine a luat bani , ce presedinti banci , complici ? Dar ce a facut sri si banca nationala pentru recuperare ? Isarescu unde era ? Unse sint bani , ce conturi si cine a facut ? De ce tace si la tinut pe Nicolaiciuc dea fata ascunselea . Ce masuri sa luat contra complicilor din licurici , cu nume si condamnari ? Numai intrebari , dar raspunsuri cind primim . Unde este ambasadorul lor , in Romania ? Sau sintem insula Serpilor ?
FAS!
03 Mar 2015

S-a intalnit cu Malai-Mare ca sa vada daca a inteles cum si ce trebuie sa implementeze, (im)planteze ceea ce-au ciripit anu'trecut in 'vacanta' astuia, de prin SUA :)))) P.S. La tembelizor (in timp ce erau filmati inaltimea-sa Coldea si piticimea-sa Helvig) se spunea despre aprecierile fbi-stului in privinta gradatului-sef, adica cat de 'bun' e Coldea-al 'nostru'...puaahhh! Daca fbi-stului ii place sa vorbeasca 'la misto', sau sa perie aiurea-n tramvai - e problemea lui, dar sa nu ne abureasca pe noi in privinta lui Coldea! Mai degraba i-a 'calcat' imaginea sifonata....
UTOPI
03 Mar 2015

In timp cit cititorul era pregatit de ei acolo , Udrea era la cafea in sediul serviciilor si vorbea de alegeri prezidentiale . Pina acum 10 ani oameni erau pregatiti la rasarit si acum peste mari , oceane . Dar ei traiesc acolo si noi sintem tiritoare aici . Nici nu contam pentru ei , ala care a fost sa bagat in afaceri . Ce au facut sa previna ?
CROCODIL DE TABLA
03 Mar 2015

A facut afacerea cu repararea sicriilor zburatoare Mig si cu armele demodate si vindute la fiare vachi . Ei le vins la alti . Si nu se stie .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine