2020-07-03 19:56

DISCURSUL lui Tăriceanu la Congresul PSD: Serviciile nasc partide, organe de presă, ONG-uri şi mişcări de stradă

 |  13:21
DISCURSUL lui Tăriceanu la Congresul PSD: Serviciile nasc partide, organe de presă, ONG-uri şi mişcări de stradă

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut, la congresul PSD, un discurs în care a reclamat existenţa „structurilor oculte”, acuzând serviciile de informaţii că „nasc” partide, organe de presă, ONG-uri şi mişcări de stradă „haştagrezistente”. „Acestui sistem trebuie să-i ţinem piept pentru că avem această datorie faţă de cei care ne-au votat. Vă cer să nu vă lăsaţi intimidaţi de trâmbiţele neomarxiştilor vopsiţi în progresişti”, le-a spus Tăriceanu delegaţilor social-democraţi.

„Am fost şi parteneri şi adversari. (...) Am trecut prin toate, nu ne-au îmbătat nici victoriile, nu ne-au doborât nici înfrângerile. Suntem de aproape 30 de luni la guvernare. Nu ne-am luptat doar cu opoziţia, ci şi cu structurile oculte - servicii secrete care se ocupă cu totul altceva decât ar fi firesc, care nasc partide şi organe de presă aservite, patronează ONG-uri şi mişcări de stradă haştagrezistente, născute de inşi care reacţionează la ordin. (...) Sunt scoşi din pălării magice inşi de mucava care sunt impuşi românilor ca lideri şi salvatori ai naţiei”, a susţinut Tăriceanu, citat de News.ro.

El a amintit că fostul judecător CCR Toni Greblă, în prezent secretar general al Guvernului, a fost achitat definitiv, după cum a fost achitat şi fostul ministru de Interne Cristian David. „Toni Greblă, un om care a fost târât în mizerie, distrus profesional, acuzat de fapte halucinante (...). Mai haluciantnă a fost declaraţia fostului preşedinte al CCR, Augustin Zegrean, că, citez, Toni Greblă a fost executat de DNA pentru că sistemul a dorit să arate CCR că nu e de capul ei”, a continuat Tăriceanu.

Liderul ALDE a acuzat „un sistem care a ajuns să se ocupe până şi cu smulsul copiilor din sânul familiilor lor”.

„Acestui sistem trebuie să-i ţinem piept pentru că avem această datorie faţă de cei care ne-au votat. (...) Vă cer să nu vă lăsaţi intimidaţi de trâmbiţele neomarxiştilor vopsiţi în progresişti”, a mai afirmat preşedintele Senatului.

El a susţinut că PSD-ALDE nu a greşit cu modificările la legile justiţiei.

„Pe fond nu am greşit, am făcut ce era corect, pentru că justiţia era în colaps. (...) Culoarele justiţiei trebuie să dispară, serviciile de informaţii trebuie să se retragă în cazarmă, presa trebuie eliberată, strada trebuie să redevină spaţiu public de circulaţie, nu loc de muncă pentru isterici. (...) Avem datoria să scoatem din justiţia română cuvântul paradeală”, a subliniat Tăriceanu.

foto: Mediafax


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

NEGRO
29 Iun 2019

Despre acest personaj mi-am exprimat parerea intr-un comentariu anterior. Daca si la acest ziar se practica cenzurarea parerilor cititorilor imi rezerv hotararea de a nu va mai deranja cu opinii personale. Pentru aceasta optiune redactionala de a sintetiza dintre parerile cititorilor pe cele favorabile politicii oportuniste ale publicatiei va felicit si va trimit cu 30 de ani in urma, cand urmati cu sarg indicatiile pretioase ale Marelui Cizmar. Un salut tuturor si sa nu ne lasam intimidati de oportunistii de ocazie. Cu toata stima pentru oamenii liberi, cel care a semnat si continua sa fie prezent in alte publicatii libere, cu acuratete si cu aceeasi demnitate, Negro.
CUCUVEAUA ROZ -BONTON
30 Iun 2019

Daca acest personaj il elogia pe iohanus al tau si pe ceilalti nazi ,da era bun si nu erai revoltat deloc ,dar asa omul fiind corect si patriot nu este bun Oamenii buni dupa mintea ta nazi sunt cei tradatori de tara ,cei care dau resursele la straini pe nimic ,cei care fura flota tarii ,curvarii ,betivii ,infatuatii ,drogatii si in general secaturile vandute SDiktir ca provoci greata si scarba !
# MOI ÎS POSMAGII???
01 Iul 2019

Cu LEGIFERAREA ÎN MÂNĂ.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz