2020-08-04 15:16

Diversiunea lui Tăriceanu. Președintele Senatului îi cere lui Iohannis să le „înlăture” pe Kovesi și Stanciu

 |  21:01
Diversiunea lui Tăriceanu. Președintele Senatului îi cere lui Iohannis să le „înlăture” pe Kovesi și Stanciu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut marți lui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, nici mai mult, nici mai puțin decât să le „înlăture, prin demitere sau demisie” pe Laura Kovesi, șefa DNA, și Livia Stanciu, președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție. În plus, Tăriceanu îi solicită președintelui țării să se adreseze Consiliului Superior al Magistraturii în vederea unei anchete disciplinare împotriva lui Kovesi și Stanciu. El o acuză pe șefa DNA de arestarea pe nedrept a Marianei Rarinca, pe baza unui „denunț calomnios” făcut de judecătoarea Stanciu. Aceasta din urmă a susținut că Rarinca a șantajat-o, dar instanțele au declarat-o nevinovată după ce a „petrecut mai mult de șase luni în arest preventiv pentru o faptă pe care nu a comis-o”, după cum spune Tăriceanu în scrisoare.

Președintele Senatului îi mai cere lui Iohannis să se alăture demersurilor parlamentarilor puterii de modificare a Codului Penal în sensul eliminării arestului preventiv în cazurile fără violență.

Scrisoarea este semnată, alături de Tăriceanu, și de alți parlamentari care fac parte din partidul său, respectiv Daniel Barbu, Petru Ehegartner, Ioan Ghişe şi Nicolae Nasta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-26Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
26 Mai 2015

cel mai bun procuror sef DNA ar fi NASTASE ADRIAN....impreuna cu VICTOR VIOREL COPY-PASTE......cu conditia sa fim cetatenii bantustanezi ai jamahiriei maharajahului Bercea Mondial din Bangladesh....care s-au trezit printr-un accident al istoriei in mileniul 3 si inca nu au aflat la ce foloseste GOAGAL
BAHTALO
27 Mai 2015

Bei "corcodelule flamand", oricum ai fost si ai ramas un bantustanez din jamahiria cumatrului besea, cel cu ochi de vultur si pletele-n vant de la botezul mondialului !
CROCODILUL FLAMAND
27 Mai 2015

sincer parerea mea despre politica e cam asa-STATUL ROMAN A FOST DETURNAT DE O CLICA MAFIOTA IN URMA CU 25DE ANI....iar clica e imprastiata prin toate partidele si incearca sa ne arunce unii impotriva altora EU NU AM URA FATA DE NIMENI...DAR NU VREAU SA PARTICIP LA PAPUSAREALA ASTA MAFIOTA DE TIPUL....UDREA-BASESCU CONTRA PONTA-GHITZA...CACI SUNT AMANDOI MEMBRII MAFIEI,COLEGI LA CARAT GEAMANTANELE CU SPAGA DIN ROMANIA IN BANCI STRAINE SECURISTII SI AI LUI PONTA SI AI LUI BASESCU ASTA VOR...SA NE CERTAM CA PROSTII IN TIMP CE EI CARA GEAMANTANELE CU SPAGA ASA CA DOMNULE "BAHTALO" EU NU INTRU IN NICIO PARTE...PREFER SA STAU SA MA BRONZEZ SI SA MA UIT CUM VA BATETI CA CHIORII IN DECLARATII AIURITE...DEGEABA ARUNCI CU MIZERII CA NU MERGE SCAMATORIA ASTA IEFTINA...DOAR NU SUNT VREUN FRAIER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz