2020-08-05 14:41

Doctorul RAFILA, anunț de ULTIMĂ ORĂ: „Ponta mi-a propus, dar NU candidez la Primăria Capitalei!”

 |  21:17
Doctorul RAFILA, anunț de ULTIMĂ ORĂ: „Ponta mi-a propus, dar NU candidez la Primăria Capitalei!”

Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că a declinat propunerea partidului Pro România de a candida la alegerile locale pentru postul de primar general al Capitalei.

Rafila spune că expertiza sa în domeniul medical, în această perioadă de pandemie cauzată de coronavirus, este „mai degrabă utilă” în zona de sănătate publică, decât în administraţie.

Alexandru Rafila a declarat că a primit o ofertă din partea partidului Pro România de a candida la Primăria Capitalei, chiar înainte de a pleca în concediu, însă a declinat această propunere.

„Este adevărat că înainte de a pleca în vacanţă am primit o ofertă din partea domnului Victor Ponta, preşedintele partidului Pro România ca să reprezint, să mă sprijine pentru fotoliul de primar al Capitalei. Vă daţi seama că asta e o propunere pe care trebuie să o diger, de aceea nu poţi să răspunzi pe moment nici da, nici nu. Eu m-am întors în urmă cu două zile în ţară şi i-am comunicat că declin această propunere, deci nu candidez la Primăria Capitalei”, a declarat Rafila la Digi 24, potrivit News.ro.

Reprezentantul României la OMS a explicat şi care a fost motivul refuzului său.

„Unul dintre motivele foarte serioase este că ne aflăm într-o perioadă dificilă şi cred că expertiza mea este mai degrabă utilă în zona aceasta a sănătăţii publice, decât în administraţia locală şi cred că este  decizia corectă pe care am luat-o în acest moment”, a mai declarat Rafila.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz