2019-07-19 15:19

DOCUMENT: Cum sunt chemați PSD-iștii la marele PROTEST și care sunt REGULILE

 |  23:14
DOCUMENT: Cum sunt chemați PSD-iștii la marele PROTEST și care sunt REGULILE

Social-democrații au stabilit, după mai bine de un an în care au tot ”amenințat”, că vor organiza un miting în București, pe 9 iunie. Deși au anunțat inițial un milion de oameni, PSD-iștii și-au mai temperat valul de optimism, dar susțin în continuare că va fi o manifestație de amploare. Printre membrii de partid a și început să circule o pagină cu instrucțiuni pentru cei care vor merge la mitingul din Piața Victoriei.

Aceștia sunt informați că protestul va avea loc începând cu ora 20.00. Se și precizează între paranteze că este vorba despre ora 8 seara, de parcă n-ar fi suficient de clar.

DOCUMENT: Cum sunt chemați PSD-iștii la marele PROTEST și care sunt REGULILE
zoom

Oamenilor li se transmite, în propoziții simple și câteva litere ”mâncate”, când trebuie să ajungă în București, cu ce să se îmbrace și unde anume să stea în Piața Victoriei, în funcție de județul din care provin. De asemenea, lor li se cere să vină cu ”pancarde”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-04Parerea ta...

NEGRO
05 Iun 2018

Un astfel de miting a fost organizat de inaintasii lor pe 21 decembrie 1989. Atunci aripa nationala a PCR a iesit sifonata din actiune. Lipsa de intelegere a situatiei de fapt i-a dus direct la puscarie. Acum, aripa zis internatinalista a partidului resuscitat (urmasii agentilor KGB care au preluat puterea in 1989) cade in aceeasi eroare. Isi aduna zombii de pe coclauri (nu mai au muncitorii la dispozitie, nici minerii de serviciu cu rangile lor) pentru a-si sustine steaua ventriloc a domnului Liviu Dragnea. Dincolo de aburerile proprietarului de terenuri in marea Brazilie, actualul Guru de Partid, este un miting pentru reinstaurarea cleptocratiei si sustinerea oigarhiei care a devalizat tara timp de aproape trei decenii. Actualul PSD dovedeste ca nu este interesat de statul de drept, de infrastructura degradata, de economia cu frana trasa, de atrgerea fondurilor europene, de recuperarea fortei de munca izgonita de lacomia prostiei si mai ales de ramanerea in Europa civilizata. Geambasii de Teleorman cauta alte orizonturi. Au nostalgia cazacilor care au impus din goana cailor justitia fortei. Distrugerea Curtii Constitutionale prin Valer Dorneanu si ceilalti juristi subordonati politic e doar o falsa realizare. Mai au mult pana sa ne anihileze total. E bine sa stie! Mai ales acum, cand dreptul fortei cu exemple istorice de pe Donul linistit i-a scos total total din uzul ratiunii. Sa nu uite de discursul lui Ceausescu in 1989! Era cantecul lui de lebada! Prostie zgomotoasa, pre limba stalcita a doamnei Dancila poti s-o patesti!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray