2019-08-23 07:44

Dodon îl invită pe Băsescu la o partidă de șah

 |  19:12
Dodon îl invită pe Băsescu la o partidă de șah

In asteptarea deciziei instantei privind dosarul retragerii cetateniei Republicii Moldova a lui Traian Basescu, presedintele Igor Dodon il invita pe Basescu la o partida de sah.

„Noi fiecare pas pe care îl facem, inclusiv în politică, dar și în șah, pentru că șahul ne ajută și în politică, calculăm cu mulți, mulți pași înainte”, a declarat Dodon sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă comune cu președintele Federației Internaționale de Șah, Kirsan Iliumjinov.

Întrebat de un jurnalist dacă îl invită pe Băsescu la o partidă de șah sau se vor întâlni direct în instanță, Dodon a spus că îl așteaptă pe fostul președinte român la federația de șah.

"Dânsul joacă sah? Daca joaca sah, nu are decat sa vina la federatia de sah si facem o partida!", a spus presedintele Dodon.

Totodată, Dodon s-a arătat sigur că va câștiga în instanță dosarul împotriva lui Băsescu, scrie independent.md.

Preşedintele Igor Dodon a anunţat pe 3 ianuarie semnarea unui decret de retragere a cetăţeniei lui Traian Băsescu, acesta din urmă acuzând că decizia este una politică şi că liderul de la Chişinău vrea o Republică Moldovă aservită Rusiei, în timp ce el promovează calea proeuropeană şi poate chiar o unire cu România.

Decretul prezidenţial de retragere a cetăţeniei moldovene nu o vizează şi pe soţia lui Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray