2020-03-30 16:54

Doi adolescenţi ruşi şi-au ucis tatăl pentru că îi obliga să meargă pe jos la şcoală

 |  17:53
Doi adolescenţi ruşi şi-au ucis tatăl pentru că îi obliga să meargă pe jos la şcoală

Cadavrul unui bărbat din Berezovka, Rusia, a fostgăsit la cinci luni după ce acesta fusese omorât de fiica şi de fiul lui, învârstă de 17, respectiv 15 ani. Una dintre cauzele omorului i-a şocat până şipe poliţiştii prezenţi: bărbatul îşi obliga copiii să meargă pe jos la şcoală.

Conform declaraţiilor poliţistului Andrei Dirty, omula fost declarat dispărut de către nevasta sa încă din decembrie anul trecut.Ultima oară a fost văzut mergând să cumpere mâncare şi materiale de construcţii.Soţia lui bănuia că avea o aventură cu o altă femeie, fără să ştie că el seafla îngropat în beciul casei.

Cei doi adolescenţi au recunoscut crima atunci cândpoliţia a găsit corpul tatălui. “Obişnuia să ne bată şi să ne oblige să mergempe jos”, a afirmat fiica. Aceasta a descris în declaraţia de vinovăţie cum l-alovit la cap în repetate rânduri cu un topor când barbatul se pregătea să-ibată. Toate acestea s-au petrecut sub ochii fratelui ei mai mic, care aajutat-o să ascundă cadavrul în beci.

VladislavParshakov , şeful poliţiei din Perm, zona unde a avut loccrima, a declarat că cei doi tineri urmează să fie supuşi unor testepsihologice şi psihiatrice înainte de a-şi primi pedeapsa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine