2019-12-12 15:11

DOLIU în politică: a murit fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvăz

 |  23:34
DOLIU în politică: a murit fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvăz

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz, unul dintre primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, membru marcant al PSD, a murit sâmbătă. Colegi de partid, deplâng decesul politicianului.

„Un vechi și bun prieten ne-a părăsit. Dumnezeu sa-l ierte pe Bogdan Niculescu-Duvaz!”, a precizat Dan Matei Aghaton pe pagina sa de Facebook.

”Am aflat cu multă durere ca astăzi a încetat din viaţă, Bogdan NpacuNiculescu Duvăz, unul din primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, un politician serios şi discret, care a fost o prezenţă semnificativă in viaţa politică românească timp de mai mult de 20 de ani. Eu unul, nu te voi uita, Bogdane!”, a scris pe Facebook social-democratul Ioan Mircea Paşcu.

Mihai Fifor -  Astăzi Partidul Social Democrat a pierdut un om de nădejde şi un coleg extraordinar. Ne despărţim cu greu de Bogdan Niculescu Duvăz! Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade! Condoleanţe familiei, în aceste clipe atat de grele!

Silvian Ionescu - Un camarad si un prieten mai puţin. Bogdan Niculescu-Duvăz.. Drum lin dragule...

Bogdan Niculescu Duvăz avea 70 de ani şi în ultimii ani se retrăsese din viaţa publică.

Născut în 14 decembrie 1949, Bogdan Niculescu Duvăz a fost parlamentar în toate legislaturile din 1990 până în 2016.

În perioada 1990-2003, Bogdan Niculescu Duvăz a fost membru în Partidul Democrat.

Duvăz a fost ministru al tineretului şi sportului în Guvernul Petre Roman. ministru pentru relaţia cu Parlamentul în Guvernul Victor Ciorbea. În perioada 28 decembrie 2004 - 28 decembrie 2004, Bogdan Nicolae Niculescu Duvăz a fost ministru delegat pentru relaţia cu partenerii sociali în Guvernul Adrian Năstase.

Bogdan Nicolae Niculescu Duvăz a fost căsătorit și are două fete.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-16Parerea ta...

NICI O PIERDERE
17 Noi 2019

Politicienii nu pot trăi din salariile de miniștri sau parlamentari care trec puțin peste 1.000 de euro pe lună. ( Un păpușar de mare anvergură.)
ETE SCART!
17 Noi 2019

Dar cati oameni au murit din pricina politicilor javrelor astea nebune, nu se pune?! Nu conteaza din ce partid...toti PUT la fel!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Săracii bogaţi din Parlament Proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost aprobat recent, iar dacă legea va intra în vigoare, un ales cu un mandat va primi o indemnizaţie de aproximativ 1.550 de lei, iar cei cu minimum trei mandate ar câştiga aproximativ 4.600 de lei. Cifre fabuloase în comparaţie cu o pensie de CAP a unui român care şi-a rupt spatele şi mâinile ani de-a rândul pe câmpurile patriei, în praf şi sub soare dogoritor. Acest aspect, la fel ca altele similare, n-a contat pentru cei 303 de senatori şi deputaţi, care au format front comun pentru ca standardul lor de viaţă să rămână satisfăcător peste ani şi ani
17 Iun 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray