2019-10-18 04:30

DOLIU în PSD: A murit un fost deputat PSD de Dâmbovița

 |  20:09
DOLIU în PSD: A murit un fost deputat PSD de Dâmbovița

Fostul deputat PSD de Dâmboviţa Ion Stan a murit. Acesta avea afecţiuni cardiace şi diabet iar anunţul decesului său a fost făcut, vineri, de către organizaţia PSD Dâmboviţa care a transmis un mesaj de condoleanţe.

''Partidul Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa - a primit cu tristeţe vestea plecării dintre noi a celui care, pentru o importantă perioadă de timp, a marcat destinul acestui partid, domnul Ion Stan. Acesta a fost prefect, deputat PSD (2000 - 2016), preşedinte, vicepreşedinte şi secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI şi preşedinte al PSD Dâmboviţa timp de aproape 14 ani'', se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.Potrivit PSD Dâmboviţa, Ion Stan a sprijinit comunitatea dâmboviţeană, prin numeroase proiecte pe care le-a susţinut din funcţiile deţinute, de prefect sau parlamentar.''Personalitatea sa marcantă a fost susţinută de perseverenţa şi determinarea cu care a luptat pentru a ajuta la dezvoltarea comunităţii dâmboviţene, proiecte majore care s-au derulat în judeţul nostru, în diverse domenii, fiind legate de numele politicianului Ion Stan. Cu siguranţă, proiectul său de suflet rămâne Mănăstirea Nucet, din comuna natală, în a cărei renaştere s-a implicat foarte mult. Pentru toţi cei care l-au cunoscut, Ion Stan a însemnat un model de seriozitate, corectitudine şi caracter, dovadă că permanent s-a bucurat de aprecierea şi admiraţia colegilor şi a prietenilor'', se mai arată în mesajul transmis de către PSD Dâmboviţa.Stan s-a retras din viaţa publică în 2016, odată cu condamnarea primită în luna ianuarie. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, fiind acuzat că a primit bani în timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri în schimbul înlesnirii câştigării unor contracte cu statul. Un complet de cinci judecători de la ÎCCJ a respins apelul declarat de Ion Stan şi a menţinut condamnarea dată în primă instanţă în martie 2015.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-03Parerea ta...

OMUL ăSTA
03 Aug 2018

nu e cel care-a fost arestat pentru că a dat pe goarnă curajos ÎN PLEN ceea ce au făcut și mai aveau de gând să facă mafiile politice? Adică, PSD și PDL....de-atunci? I-au fabricat dosar pentru că a îndrăznit să-i urecheze în direct! Dumnezeu să-l ierte!
COADA DRACULUI
04 Aug 2018

CUM DRACU SE DUCEA LA MINASTIRE SE RUGA SA FURE CIT MAI MULT ?? SI ERA DE LA COMUNISTI ?
ANONIM
04 Aug 2018

Un ciumat rosu mai putin....!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray