2019-10-18 09:25

Donald Trump, CHEMAT în România. Cine i-a lansat INVITAŢIA

 |  11:09
Donald Trump, CHEMAT în România. Cine i-a lansat INVITAŢIA

Liderul PMP Eugen Tomac spune că a fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui SUA Donald Trump, la o cină festivă organizată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Cu această ocazie, Tomac i-a adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita România.

"Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume", scrie Tomac pe Facebook.

"Întâlnirea cu Preşedintele Donald Trump şi Melania Trump a fost un moment unic şi i-am adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita ţara noastră!", a mai scris liderul PMP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-23Parerea ta...

ANONIM
23 Mar 2019

Ce minte javră asta de tolomac....adică il invita pe el si nu pe chior....SICTIR JAVRA....TI.AI PLAITI MENIUL CA LA ORICE SINDOFRIE A LUI TRAMP....asta cu da un bună ziua fără să fie plătit ...
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Epoca imposturii Au mai fost campanii electorale „amorțite” în România, de-a lungul timpului, dar parcă vremurile nu erau așa tulburi ca acum. Nu atât pe plan intern, cât pe plan internațional. Scena lumii se transformă, pilonii „indestructibili” ai lumii libere - NATO și UE -, își caută drumul și o nouă relevanță în epoca lui Trump și Putin, iar economia mondială se află la o răscruce, oscilând între o creștere anemică și reîntoarcerea în recesiune
30 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray