2020-02-18 18:15

Donald Trump, CHEMAT în România. Cine i-a lansat INVITAŢIA

 |  11:09
Donald Trump, CHEMAT în România. Cine i-a lansat INVITAŢIA

Liderul PMP Eugen Tomac spune că a fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui SUA Donald Trump, la o cină festivă organizată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Cu această ocazie, Tomac i-a adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita România.

"Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume", scrie Tomac pe Facebook.

"Întâlnirea cu Preşedintele Donald Trump şi Melania Trump a fost un moment unic şi i-am adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita ţara noastră!", a mai scris liderul PMP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-23Parerea ta...

ANONIM
23 Mar 2019

Ce minte javră asta de tolomac....adică il invita pe el si nu pe chior....SICTIR JAVRA....TI.AI PLAITI MENIUL CA LA ORICE SINDOFRIE A LUI TRAMP....asta cu da un bună ziua fără să fie plătit ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine