2020-07-07 20:05

Dornic de EȘEC în Parlament, Orban transmite:”Nu ne interesează votul din comisii”

 |  21:30
Dornic de EȘEC în Parlament, Orban transmite:”Nu ne interesează votul din comisii”

Convins și dornic ca noul său guvern să pice în Parlament pentru alegerile anticipate, Ludovic Orban se arată indiferent de votul din comisii pentru avizarea miniștrilor săi.

”Audierile din comisii se referă la calitatea, valoarea, competența ministrilor și este normal ca în comisiile de specialitate, parlamentarii PNL să dea un vot favorabil acestora”, a spus Orban.

Cu toate acestea, Ludovic Orban a subliniat că votul din comisii nu are nicio însemnătate în ceea ce privește intenția PNL de a declanșa alegerile anticipate.

”Audierile din comisie se derulează în niște condiții politice care sunt rezultatul alegerilor din 2016 și, așa cum am spus și la audierile anterioare, ultimii care pot să judece candidații noștri de miniștri și guvernarea actuală sunt parlamentarii PSD. Ca atare, indiferent cum vor vota parlamentarii PSD, pentru mine e important ca ministrii din echipa de care o conduc să prezinte ce au făcut și viziunea PNL. Nu ne interesează votul în comisii pentru că e viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament față de opțiunile actuale ale cetățenilor”, a mai spus Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz