2020-07-10 04:15

Dosarul Referendumul. 2 ani de închisoare cu suspendare pentru Liviu Dragnea

 |  14:50
Dosarul Referendumul. 2 ani de închisoare cu suspendare pentru Liviu Dragnea

Înalta Curte de Casație și Justiției l-a condamnat definitiv, vineri, pe Liviu Dragnea la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendumul.

Sentința lui Liviu Dragnea a fost majorată, în condiţiile în care acesta fusese condamnat iniţial la un an de închisoare cu suspendare.

Completul de cinci judecători de la ÎCCJ a considerat că nu se impune pedeapsa de închisoare cu executare pentru liderul PSD. Judecătorii au mai decis în cazul acestuia un termen de încercare de 4 ani.

La ultimul termen al procesului, preşedintele PSD le-a spus magistraţilor că este nevinovat şi a cerut achitarea. 

Anchetatorii susţin că Liviu Dragnea a fost susţinut în fraudarea referendumului de demitere a preşedintelui de la acea vreme, Traian Băsescu, de 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare din localităţi din judeţele Teleorman, Vrancea, Gorj şi Olt. Aceştia au fost trimişi în judecată pentru falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale şi introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, infracţiuni comise sub forma autoratului, complicităţii sau a instigării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-22Parerea ta...

ZORRO
22 Apr 2016

NU se poate condamna un OM ,care a chemat oamenii la vot!.. BASESCU trebuie sa dispara din politica,locul sau este in alta parte ,la cat rau a facut poporului!....un pensionar!....
CROCODILUL FLAMAND
22 Apr 2016

DRAGNEA A PRIMIT O MICA PALMA..PENTRU CA AU VOTAT SI MORTII....DAR BASESCU URMEAZA SA PRIMEASCA UN PUMN IN BOT...PENTRU CA A IMPROPRIETARIT MORTII CU CASE SI TERENURI...DUPA CARE MORTII LE-AU VANDUT CATRE PRIETENII LUI DE CUMETRIE DE LA MONACO SI DIN PANAMA....DOMNUL PRESEDINTE JOHANNIS CE ZICE...E LEGAL SA FACI AFACERI IMOBILIARE CU MORTII....DAR E ILEGAL SA VOTEZE MORTII....HAI SA STABILIM ODATA CATA TZYGANIE MAI POATE INGHITI POPORUL ROMAN DE LA QIOMBETELE CURVEI DIN PLESKOI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz