2019-09-20 00:21

Dragnea a anunţat cine va fi preşedinte executiv al PSD

 |  17:58
Dragnea a anunţat cine va fi preşedinte executiv al PSD

Candidatul la funcţia de preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a anunţat, vineri, cărui coleg din partid vrea să-i încredinţeze încrederea ca preşedinte executiv al PSD: Valeriu Zgonea.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, că viitoarea echipă care va conduce PSD va duce la capăt proiectul politic al partidului pentru noul ciclu politic care începe în 2016, scrie Mediafax.

"Am anunţat că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv, în conducerea PSD. Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi pe care îi vom avea alături după alegerea din Congres, să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care începe în 2016", a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, obiectivul noii echipe de la PSD care va fi aleasă la Congres va fi formarea unei noi generaţii de lideri care să înceapă să se exprime, din 2017, pentru a pregăti preluarea partidului în anii următori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-02

In legatura cu acest articol...

Megaordonanță. Predoiu critică „Guvernul lui Dragnea”

Dragnea: Cea mai credibilă sursă din PSD sunt eu

Liviu Dragnea se aşteaptă să aibă denunţuri la DNA: Mare minune să nu apară vreun nebun...

Andreea Paul îl compară pe Liviu Dragnea cu Nicolae Ceauşescu
Parerea ta...

HAHAHA!
02 Oct 2015

Frac-su lu' Mihai Viteazu...PREȘ executiv la psd! Ce gargară avea înainte, dar să vezi acu'...or să aibă senzația ăia de la psd că au nevasta de-acasă, la pupitru!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

PSD, pac la… Facebook Pe Facebook au ales social-democrații să se războiască… între ei, în declarații. Valeriu Zgonea, președintele executiv al PSD și-a explicat pe larg poziția față de situația creată de condamnarea cu suspendare a șefului formațiunii, Liviu Dragnea. Pe scurt, dincolo de vorbele mari, despre membrii cinstiți care nu trebuie să poarte pe nedrept o „ștampilă” din cauza liderilor, Zgonea în sugerează lui Dragnea să se retragă de la conducere. Îl atacă, la „comentarii”, Codrin Ștefănescu. Acesta îl întreabă ce urmărește, tocmai acum. Dar nici Zgonea nu se lasă și îi aduce aminte lui Ștefănescu despre traseism, cum a tot sărit dintr-un partid în altul, a trecut pe la PC, PRM, apoi s-a întors la PSD și acum încearcă să dea lecții de moralitate, spre deosebire de el, care este de 20 de ani în partid, alături de colegi
24 Apr 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray