2020-02-29 03:15

Dragnea a anunţat cine va fi preşedinte executiv al PSD

 |  17:58
Dragnea a anunţat cine va fi preşedinte executiv al PSD

Candidatul la funcţia de preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a anunţat, vineri, cărui coleg din partid vrea să-i încredinţeze încrederea ca preşedinte executiv al PSD: Valeriu Zgonea.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, că viitoarea echipă care va conduce PSD va duce la capăt proiectul politic al partidului pentru noul ciclu politic care începe în 2016, scrie Mediafax.

"Am anunţat că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv, în conducerea PSD. Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi pe care îi vom avea alături după alegerea din Congres, să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care începe în 2016", a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, obiectivul noii echipe de la PSD care va fi aleasă la Congres va fi formarea unei noi generaţii de lideri care să înceapă să se exprime, din 2017, pentru a pregăti preluarea partidului în anii următori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-02

In legatura cu acest articol...

Megaordonanță. Predoiu critică „Guvernul lui Dragnea”

Dragnea: Cea mai credibilă sursă din PSD sunt eu

Liviu Dragnea se aşteaptă să aibă denunţuri la DNA: Mare minune să nu apară vreun nebun...

Andreea Paul îl compară pe Liviu Dragnea cu Nicolae Ceauşescu
Parerea ta...

HAHAHA!
02 Oct 2015

Frac-su lu' Mihai Viteazu...PREȘ executiv la psd! Ce gargară avea înainte, dar să vezi acu'...or să aibă senzația ăia de la psd că au nevasta de-acasă, la pupitru!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine