2019-10-23 19:16

Dragnea a făcut ANUNȚUL: Începem strângerea de semnături pentru modificarea Constituţiei "în zona reformei justiţiei"

 |  10:42
Dragnea a făcut ANUNȚUL: Începem strângerea de semnături pentru modificarea Constituţiei "în zona reformei justiţiei"

PSD intenţionează să înceapă o campanie de strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei "în zona reformei în justiţie", a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea, la Antena 3.

“Intenţionăm să avem o acţiune de strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei exact în zona în care aţi spus dumneavostră (reforma justiţiei -n.r.)”, a spus Liviu Dragnea, lini seară, întrebat dacă nu ar trebui modificată Constituţia şi în privinţa sistemului judiciar, a reformei în justiţie.

Liderul PSD a făcut aceste declaraţii în contextul în care a vorbit depre referendumul pentru redefinirea noţiunii de familie în Constituţie.

"Este fundamental pentru noi, este o cumpănă pentru acest popor referendumul pentru familie din 7 octombrie. PSD are nevoie să fie acum concentrat pe ceea ce urmează, atât în Parlament, cât şi în viaţa publică, atât în ceea ce priveşte acţiunile guvernamentale, cât şi în ceea ce priveşte legile la care vom începe să lucrăm serios. Avem nevoie mai mult decât oricând de concentrare şi unitate”, a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-11Parerea ta...

NEGRO
11 Sep 2018

Nu cred ca domnul Dragnea are rabdare sa-si treaca infamiile asasinarii justitiei prin Referendum. Daca o va face, va avea deziluzia unui esec rasunator. Opozitia nu va participa la un astfel de Referendum parsiv, problema familiei in Romania este reglata de mii de ani de civilizatie, iar un mosneag corupator de minore nu va avea nici o sansa, chiar daca mai arunca la gunoi alte 7 milioane de euro din bugetul Tarii. Ideea cu Ordonanta guvernamentala ramane in piciare, daca marionetele sale (Dancila cea Prostuta, Talharel cel Lacom) isi asuma raspunderea intru oprobiul Istoriei viitoare. Aici este el jupan, acolo sunt banii Romaniei risipiti pentru indatorarea mai multor generatii viitoare. Micul Guru de Gratia (Teleorman)va mai avea de infruntat si Europa. Nu mai suntem sub senilele ruse, nu ne mai dam Tara la salbatici, asa cum a facut unchiul ipochimenului, revenit in Tara din prizonierat pe tancurile Imperiului din Rasarit. Domnul Drtagnea se sprijina pe cele trei milioane de imbecili care tot voteaza oligarhii rosii. Caputin, mult prea putin coane Liviule pentru un Referendum, chiar daca raposatii din Teleorman vor iesi din morminte, ca si pana acum, sa te sprijine... Ai ramsa cam in aer, pughibla spurcata, nu crezi?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray