2020-07-07 16:57

Dragnea a fost dat de gol. De ce a anulat mitingul de la Romexpo

 |  11:56
Dragnea a fost dat de gol. De ce a anulat mitingul de la Romexpo

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anulat mitingul programat săptămâna viitoare la Romexpo. Liderul PSD susține că în ultima săptămâna de campanie este important ca social-democrații să discute cu oamenii.

Cristian Tudor Popescu a explicat care este motivul real al acestei decizii: ”Poate Liviu Dragnea s-a temut să nu păţească ce a păţit Ceauşescu la mitingul din 21 decembrie 1989”, a spus el.

„Poate Liviu Dragnea şi-a adus aminte de mitingul lui Ceauşescu din 21 decembrie. S-a gândit: .

Şi atunci s-a gândit că ar fi mai bine să nu.

Cred că a contat mult în luarea acestei decizii ce i s-a întâmplat domnului Dragnea la mitingurile precedente, la Iaşi, la Galaţi. La toate a fost huiduit consistent.

Sigur nu a vrut să rişte nişte înjurături, nişte huiduieli proporţionale cu numărul de inşi pe care a spus că-i scoate, 150.000. Strigaciul PSD, Codrin Ştefănescu, a venit cu justificarea asta: < nu am vrut să venim cu 150.000 de oameni că blocam circulaţia în Bucureşti>. Adică dă senzaţia că chiar aduna cifra asta.”, a spus Cristian Tudor Popescu.

CTP consideră că Liviu Dragnea este îngrijorat de rezultatul alegerilor.

„Această suspendare a mitingului este încă un simptom şi, de asemenea, toate scuipăturile veninoase pe care le aruncă în toate părţile, minciunile încremenitoare debitate în fiecare zi arată că Dragnea e îngrijorat. Nu e deloc sigur în legătură cu rezultatul alegerilor şi ştie că de aici s-ar putea să i se tragă”, a conchis gazetarul.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea,  a transmis în urmă cu două zile că a semnat protocoalele care vizează organizarea unor evenimente publice în Capitală de către PSD, PNL şi USR.

 

Totuși, PSD a anunțat ieri că anulează mitingul de la Romexpo.

„Orice miting este important. Eu am luat decizia ieri, după ce am discutat cu toţi colegii care se pregătiseră să vină în Bucureşti şi am spus că cel mai important pentru noi este ca în ultima săptămână, în fiecare zi, în fiecare seară, să stăm în dispozitivele de campanie, să discutăm cu oamenii. Decât să aducem 100.000 de oameni la Romexpo într-un miting, care sigur, e important, dar este cu o zi înainte de a se termina campania, mai bine preferăm să rămânem în oraş. Am fi vrut să îl facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu, weekendul e ocupat de PNL şi USR, iar să îl facem tot în weekend în altă parte a Bucureştiului, înseamnă că blocam tot oraşul”, a spus Dragnea aflat într-o vizită în judeţul Dolj, scrie Digi24.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-17Parerea ta...

ANONIM
18 Mai 2019

Flausatule ; cine plateste prostimea si autobuzele ? Numai anul 2019 pina acum ai angajat la stat peste 40 000 de plimbareti si ciripitori . Scena a cui este ? Unde fac nevoile 100 000 de persoame ?
SE IMPUTE TREABA
18 Mai 2019

Cred ca liderul PSD a inceput sa umble cu chilotii maro pe el. Poate si-a dat seama ca sfatuitorul sau cu mintea sclipitoare, venit din PRM, i-a dat un sfat otravit. Poate si-a dat seama ca banii pe care ii imparte in stanga si in dreapta din incasari bugetare nu sunt ai lui, poate, poate, .... Incepe sa miroasa urat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz