2019-10-14 21:55

Dragnea a găsit VINOVAȚII pentru inflație: ”Cineva, undeva vrea să DOBOARE România”

 |  22:02
Dragnea a găsit VINOVAȚII pentru inflație: ”Cineva, undeva vrea să DOBOARE România”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că ultimele date care arată creșterea inflației ar avea mai multe cauze. Dragnea arată că există mai multe forțe care odată ce au văzut creșterile de salarii au crescut artificial prețurile. Mai mult, liderul PSD a precizat că există o forță concentrată formată din BNR-Klaus Iohannis și partidele de opoziție care sabotează orice acțiune a Guvernului.

”Eu nu mai sunt copil să cred în coincidențe (...) Să vorbim despre cauzele care au dus la creșterea inflației, că s-a spus că e vina PSD-ului. În primul rând, creșterea prețului la energie și poate ne uităm ce se întâmplă la Consiliul Concurenței, dacă aceste creșteri sunt justificate. (...) Sunt și alte cauze cum ar fi creșterea barilului de petrol pe piețele intenaționale, a crescut prețul cu 33%. De asemenea, au crescut prețurile la produsele importate.

Sigur, am constatat că aceste companii cu capital străin când au văzut că au crescut salariile românilor au decis să crească și ei prețurile, asta doar pentru că Guvernul a dat mai mulți bani românilor.

S-ar putea, sper să fie doar informații pe surse și care să nu se confirme, să crească prețurile și în alte zone cum ar fi asigurările, cum ar fi în sectorul bancar, am înțeles că s-ar putea să crească și prețul la importuri. Orice încercare de creștere a veniturilor românilor este lovită din toate părțile.

O să mai vorbim și despre faptul cum BNR-ul nu colaborează cu Guvernul, pentru că până la urmă este Banca Națională a României. Ei nu lucrează împreună cu Guvernul pentru a găsi cele mai bune soluții pentru România, care este cea mai bună politică monetară.

Eu nu cred în coincidențe, că prea sunt coordonate acțiunile BNR, ale președintelui Iohannis și ale opoziției. Cred că cineva, undeva, este foarte nervos și încearcă să doboare România (...) Ori de câte ori România se ridică sunt oamenii care îi dau la picioare”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-20Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Apr 2018

asa este....CAPITALISTII DE CUMETRIE din decembrie 1989 care in prima faza erau "TERORISTII CARE TRAG DIN TOATE POZITIILE" s-au hotarat sa doboare toata Romania imediat dupa ce puterea a ajuns in mana lui Iliescu si Brucan...si acum flausatul-porcar se preface ca descopera si el apa calda dupa 28de ani de MAFIE SI JAF condus de ei
@ DRAGNEA
20 Apr 2018

MAI MULT CA TINE , NU DOBOARA NIMENI ROMANIA BAI MAFIOT ORDINAR . MOARTE PSD .
ROMA
20 Apr 2018

pai inflatia a inceput cu supraaciza la benzina introdusa fara rost de misa.apoi pretul la energie marit artificial de petcu.plus pretul la gaze marit fara motiv de anre.ce face cons concurentei?daca ar intra peste hipermarketuri,petrolisti,energie si ar da amenzi pana ar fi o piata concurentiala corecta atunci vor fi si bani la buget si preturi corecte.sa nu uitam declaratiile iresponsabile ale lui tudose si tariceanu dupa supraaciza cand era clar ca mafia petroliera va scumpi carburantii.ce masuri au luat ca ziceau ca iau masuri.4,60 ron in septembrie 2017 acum 5,47 ron/l de benzina hotie pe fata.intrati peste ei cu amenzi nu le convine sa plece din piata romaneasca.
BNR
20 Apr 2018

pai isarescu este unul din tradatorii de tara vandut fmi si bancilor.de ce nu-l schimbati si sa-l bagati la puscarie ?plus prostul de la cons concurentei.pai daca ar intra peste mafia din petrol hipermarketuri energie cu amenzi ar aduce bani la buget fara supraacize si taxe introduse.nu exista piata concurentiala in romania.exista mafia pe fata a comaniilor care jefuiesc cetateanu.institutiile statului nu functioneaza in sua daca o firma ar face ce face in romania cu intelegeri si cresteri de preturi cum vor muschi lor ar fi terminata de institutiile statului.plus ca anaf hartuieste buticarii in loc sa faca controale la marile companii.deci statul ar avea parghii sa tempereze firmele cu un comportament dehoti din piata.ei dragnea ce zici ca doar tu ai oemeni la conducerea inst statului?de ce nu actioneaza?se vede ce firme isi bat joc .sa stea peste ei cu amenzi si controale pana se comporta bine ca in oricare alta tara.daca cons conc intra peste mafia petrol nu mai introduceai supraaciza ca luai bani din amenzi .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Avem Grindeanu, așteptăm Guvern Avem premier, dar nu avem încă Guvern. În penultima zi a anului, când este deja prea târziu pentru a mai avea un Executiv funcțional PSD-ALDE care să mai decidă ceva în 2016, președintele Iohannis l-a desemnat ca prim-ministru pe Sorin Grindeanu, a doua propunere scoasă din mânecă de Liviu Dragnea
30 Dec 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray