2020-04-06 20:29

Dragnea a RĂBUFNIT la Iași: ”E o sinistră acțiune de EXTERMINARE politică!”

 |  19:06
Dragnea a RĂBUFNIT la Iași: ”E o sinistră acțiune de EXTERMINARE politică!”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Iași, că ”sistemul” a declanșat împotriva aleșilor social-democrați ”o sinistră operațiune de exterminare politică”. ”Câtă vreme avem succes în guvernare ei nu au șanse să ne bată democratic și se folosesc de procurori și dosare”, a răbufnit Dragnea.

”Știu că nu v-a fost ușor de când suntem la guvernare. Știu ce pățiți fiecare dintre voi, primari, consilierii locali, parlamentari. Sistemul a declanșat împotriva noastră, a tuturor, o sinistră operațiune de exterminare politică.

PSD le-a stat în gât imediat după victoriile devastatoare din 2016. Au încercat să ne rupă, să ne dezbine, să ne intimideze, să ne facă dosare. În cazul meu aproape că au reușit. Nu am de gând să renunț. Voi merge până la capăt. De ce continuă să o facă? Fiindcă noi suntem un prea mare partid pentru planurile care le au cu această țară. Câtă vreme suntem mari îi încurcăm.

De aia vor să ne fragmenteze și să ne facă mici. Noi aducem bani, creștere în economie. Câtă vreme noi avem succes în guvernare ei nu au șanse să ne bată democratic, de asta se folosesc de procurori, de dosare, de dezinformări. Provoacă ură, dezbinare, violență”, le-a spus Liviu Dragnea participanților la mitingul PSD de la Iași.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-09

In legatura cu acest articol...

Iași, un oraș BLOCAT! Miting PSD și PROTESTE anti-Guvern. Detalii de ultimă oră
Parerea ta...

HE HE HE...!
09 Mai 2019

Borfasul national draknea care are insula Belina pe persoana fizica , care a furat mincarea copiilor orfani din Telemorman si a mai furat si 21 milioane euro bani europeni minte cu nerusinare ca are cineva ceva cu el. Daca esti HOTZ DOVEDIT MAI LICHEA , TREBUI SA STAI LA PUSCARIE. NU MAI TE VICTIMIZA CA NU TE CREDE NIMENI. ESTI HOTZ SI ATÂT. ESTI UN PARAZIT CARE DISTRUGI ZILNIC MUNCA ROMANILOR ONEȘTI SI IL INȘELI PE DUMNEZEU DE ZILE. HUUUU!!!!
AI BELITO BELINI
09 Mai 2019

LIMBISTU TERENTE FUGE CIT POATE DE REPEDE IN BRAZILIA , VIA MOSCOVA - IZRAEL . SOARTA LUI MUSOLINI , GADAFI , SADAM . DAR SI TOT FAMILIONUL INBOGATIT DIN FURTURI
ROMANIA TREZESTE-TE
09 Mai 2019

Bai pui de militian narod si tampit nu e vorba de nici o sinistră acțiune de EXTERMINARE politică . PUSCARIASI sau infractori CA TINE , ca Darius Vâlcov, etc ; SEMIDOCTI CA; Stefanescu, Radulescu, Nicolicea, Nicolae-soferu etc VETI AVEA succes în guvernare DOAR IN PENITENCIARE , OSPICII DE NEBUNI SAU DE BALAMUC...................LA SIBIU S-A STABILIT DE CATRE CONDUCEARA U.E. CA TOTI CEI CA TINE SA FIE EXAMINATI CAT MAI URGENT PSIHIATRIC SI PSIHOLAGIC.........
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
09 Mai 2019

e doar o DERATIZARE....scapam de SOBoLANII si GUZGANII ROZALII...care transmit CIUMA ROSIE
NEGRO
10 Mai 2019

Nu, stimate domn, sunt simple critici din partea celor ce te-au ales si dumitale le-ai pus pumnul in gura. De ce? Ca sa continui dezastrul inceput de inaintasii dumitale bolsevici: marginaizarea eitelor; promovarea analfabetismului si a prostiei; matrasirea legilor justitiei; continuarea colaborarii rusinoase cu intelopii (incepand din decembrie 1989!); subminare economiei nationale; dispretul fata de fondurile recuperarii ramanerilor in urma fata de statele civilizate din Europa; sabotajul lucrarilor de infrastructura; dispretul fata de romani. Toate acestea s-au adunat, domnule Liviule, iar cine te vede pe strada te scuipa! Noroc ca iesi insotit doar de interlopii din Alexandria , care ti-au jurat credinta. (Dar credinta interlopilor, domnule Dragnea...). Desigur, nu-i iertam nici pe cei care mimeaza opozitia. N-au avut tactica, strategie si nici vointa politica sa te opreasca! Daca te vor inlocui si-ti vor continua opera e vai de ei! Un cald salut si retrage-te in ordine pana in ziua de 27 mai a.c. E mai bine pentru noi si pentru dumitale!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine