2019-05-27 12:19


Dragnea a RĂBUFNIT: ”Toader a GREȘIT foarte mult. Eu personal am o SUPĂRARE foarte mare!”

 |  00:13
Dragnea a RĂBUFNIT: ”Toader a GREȘIT foarte mult. Eu personal am o SUPĂRARE foarte mare!”

Liviu Dragnea continuă să îi aducă critici ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Liderul PSD a susţinut că partidul are de suferit pentru că acesta a promis în ianuarie că va ordonanţe, iar acum s-a răzgândit.

"PSD riscă să plătească un cost mare pentru că s-a vorbit de niște ordonanțe că s-ar da după care vine și spune că nu se pot da. Dar de ce ai ieșit frate cu ordonanțele astea în ianuarie? Sunt colegi care spun că poate nu a avut nicio intenție niciodată, doar intenția de a produce zarvă", a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

Acesta a subliniat că Tudorel Toader nu se mai bazează în PSD pe aceeaşi încredere pe care o avea înainte şi a anunţat că acest subiect va fi discutat în următorul Comitet Executiv şi a subliniat că "personal are o mare supărare".

Întrebat de anumite zvonuri privind o întâlnire în Tudorel Toader şi Klaus Iohannis, Dragnea a spus că nu crede că ar fi adevărate dar nu poate să le infirme.

"Am auzit și eu zvonurile astea, nu lucrez la Cotroceni, nu sunt paznicul domnului Toader. Chiar nu am de unde să știu, puteau să se întâlnească de zece ori, dar nu e important. Eu cred că nu s-au întâlnit.

Am avut un respect foarte mare pentru Tudorel Toader şi acuma am, dar a greşit foarte mult. Ca membru al unui guvern asumat de un partid mare, într-o perioadă agitată, nu poţi să te joci cu aşa ceva, este o responsabilitate foarte mare pe care trebuie să ţi-o asumi. Nu poţi să faci nişte enunţuri şi să nu te ţii de cuvânt. Asta este marea supărare în PSD. I-am spus-o şi dumnealui, foarte cinstit, fără patimă, fără supărare", a arătat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-12

TAGURI: liviu dragnea, critici, tudorel toader, psd, ministrul justitiei, ordonante
loading...


Comenteaza pe site


ANONIM
12 Apr 2019

Dictatorul la puscarie. Maine se inbonlaveste de sciatica pentru a-si prelungi libertatea. E posibil sa fi CUMPARAT SI COMPLETUL CARE IL JUDECA LUNI 15. 04 .2019.
Random imageUltimele stiri


STARBAG