2020-08-12 16:22

Dragnea acuză după proteste: ”E un început de LOVITURĂ DE STAT”

 |  22:11
Dragnea acuză după proteste: ”E un început de LOVITURĂ DE STAT”

Liderul PSD confirmă, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că a cerut retragerea jandarmilor de la sediul partidului. Totodată, Dragnea consideră că protestele din țară nu sunt decât un început de lovitură de stat și că Iohannis încearcă să pună în cătușe puterea legitimată prin votul democratic.

”M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept.Președintele țării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale și cerând aberații constituționale: retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date.E un început de lovitură de stat. De fapt, președintele Iohannis vrea, așa cum a vrut și fostul președinte Băsescu, să pună în cătușe puterea legitimată prin votul democratic. Vrea ca în continuare România să fie condusă de instituții fără legitimitate democratică, prin teroare, iar românii să rămână prizonierii unor puteri nealese.Am spus în campanie că vreau ca românii să trăiască liberi în țara lor, fără teama că sunt ascultați, urmăriți, hăituiți, șantajați și nedreptățiți. Nu-mi iau cuvintele înapoi. Susțin acțiunile împotriva corupției, dar împotriva adevăratei corupții.Astă seară am solicitat Ministrului de Interne să retragă jandarmii din fața sediului PSD, fiindcă eu consider că PSD n-are motive să fie apărat. PSD e apărat de ideile lui politice, de programul de guvernare și de suportul popular.Îi asigur pe români că nu-i voi mai permite președintelui Iohannis să răstoarne ordinea constituțională, să uzurpe calități oficiale intrând abuziv în ședințele de guvern sau să incite la dezordine socială și violență.Vreau ca programul de guvernare să fie pus în practică în totalitate. Dincolo de jocul politic egoist al președintelui Iohannis, viața românilor are nevoie de bunăstare și siguranță.” scrie Dragnea pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22Parerea ta...

ROMANIA
22 Ian 2017

Dragnea esti terminat infractorule tu împreună cu antena 3 rtv si slugile plătite din banii jefuiti.tu reprezinti mafia ai curaj sa iesi pe strada ?
CROCODILUL FLAMAND
22 Ian 2017

TOT ASA SPUNEA SI CEAUSESCU DESPRE TIMISOARA 16DECEMBRIE..........SI A AJUNS LA ZID...................LA FEL SI CLICA ILIESCU-FSN DESPRE PATA UNIVERSITATII.....SI VOR DA SOCOTEALA......................DRAGNEA E DOAR UN ALT PENAL DIN CLICA ILESCU-FSN..............UN OU DIN CLOSCA ILIESCU CLOCIT DE CURVELE LUI BIVOLARU....CE VREI SA IASA DIN ACEL OU......TOT UN SOBOLAN SCARBOS CARE MIROASE A BOLSEVIC ROSU.................ACESTI INFRACTORI AU PIERDUT DE MULT SIMTUL REALITATII.....TOCMAI PENTRU CA TRAIESC INTR-UN BALON DE SAPUN INCONJURATI DE PUPINCURISTI SI CURVE...NU AU NICIO LEGATURA CU LUMEA REALA
DRAGNEA,PROBLEME MA?
22 Ian 2017

A ATERIZAT TOVARASUL DRAGNEA SUFLAND FLACARI PE NARI, RIDICAND DOUA DEGETE SPRE GRINDEANU SI ORDONA -"SA SE RETRAGA JANDARMII DE LA SEDIUL PSD -" PAI CINE MAMA DRACULUI ESTI TU BAI MIZERABILULE SA DAI TU ORDIN LA MINISTERUL DE INTERNE ? FA TOVARASA MINISTRA MAI ESTI ACOLO? ESTI SUB PAPUCUL LUI DRAGNEA ? VAI DE CURU TAU DE FEMEIE DE NIMIC . UNDE S- A MAI POMENIT CA UN SIMPLU SEF DE PARTID SA DEA ORDIN UNUI MINISTRU ? CINE CONDUCE MINISTERUL DE INTERNE PANA LA URMA ? VREM SA STIM SI NOI.
MIE IMI PASA
23 Ian 2017

SI IES DIN CASA .NU AM VOTAT SI ACUM REGRET. DE ACEEA VREAU SA REPAR INTR -UN FEL INDIFERENTA MEA. FELUL IN CARE SE DORESTE PE REPEDE INAINTE SA TREACA GRATIEREA SI AMNISTIA MA DETERMINA SA IAU ATITUDINE. SI VOI FI IN STRADA ALATURI DE ROMANI.
MAFIA PSD
23 Ian 2017

Lovitura de stat a-ti dat voi , mafia psd prin legi de sorginte mafiota. Tu esti un puscarias nenorocit care ai pus mana pe tara din cauza pensionarilor comunisti care voteaza condamnati , penali si plagiatori ,uitand de viitorul tineretului si de MEDIUL PRIVAT CARE LE DA PENSII.
UN CETATEAN CARE NU A VOTAT
23 Ian 2017

Respectati votul, respectati alesii, presedintele sa fie mediator si nu partinitor. Data viitoare sa iesim la vot.
ALT CETATEAN
23 Ian 2017

Iohanis este un instigator la anarhie.Sa fie demis.
UN BUCURESTEAN
23 Ian 2017

Dragnea se viseaza Erdogan. Ar trebui sa isi vada de functia de parlamentar si nu de guvernare, nu de justitie si gratieri. El este primul care incalca legea. Gratierile doar pentru primii trei ani de condamnare si doar la prima abatere penala, nu si la coruptie, trafic de influenta in forma continuata. Hotul striga hotii !
HAZNAUA ISTORIEI
23 Ian 2017

HAI SICTIR MAGARULE
PATRIOT
23 Ian 2017

Ma "ultrapenalule"tu aduci ofensă acestui popor,aceasta-i mineriada?Pai a condus-o Iliescu?Ești naiv aceasta-i"inceputul sfârșitului"pentru voi hoților.Poporul a ieșit în stradă împotriva "acțiunii miselesti" pe care voi ați întreprinzi.Rusine diversionist le-o file.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz