2020-01-29 12:41

Dragnea AMENINȚĂ PNL: ”Vom trimite niște oameni care sunt foarte NERVOȘI”

 |  16:31
Dragnea AMENINȚĂ PNL: ”Vom trimite niște oameni care sunt foarte NERVOȘI”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îi avertizează pe liberali că i-ar putea lăsa pe oamenii din partidul său, „care sunt foarte nervoşi” să facă o contramanifestaţie în ziua mitingului PNL de la Iaşi, la care este invitat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Referindu-se la faptul că în ziua în care este programat mitingul social-democraţilor de la Iaşi, pe 9 mai, a fost anunţat un protest în oraş, Liviu Dragnea a afirmat: „Foarte bine, înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă (când e mitingul PNL - n.r.). Să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle şi să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri, care sunt foarte nervoşi, să facă o contramanifestaţie”. Pe de altă parte, întrebat dacă premierul Dăncilă va participa la mitingul PSD de la Iaşi, Dragnea a replicat: „Mitingul se va organiza chiar dacă nu vine doamna prim-ministru, avem această capacitate”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
07 Mai 2019

adica mineriadele lui Iliescu se repeta? si niste puscarie la tiganul flausat cand o sa serveasca
PETRU DIMOFTE
07 Mai 2019

Sub pretextul ca PNL ar organiza protestele anti PSD de la Iasi, Dragnea promite sa mai tragă societății civile si celor care il contesta câteva scatoalce peste bot in maniera obișnuită a social-nedemocrației românești de după 1989, urmând neabătut practicile exersate la: Mineriadele din: - 28-29 ianuarie 1990 - 18-19 februarie 1990, din 13-15 iunie 1990, - 24-28 septembrie 1991 ( erau la moda sloganele acelea duioase " moarte intelectualilor " si “ cinste lor , cinste minerilor” parcă a fost ieri!). Caftul generos asezonat cu de dușuri reci, sub înaltă presiune, combinat competent cu gaze și bastoane pe spate pentru frăgezirea conștiinței democratice, din 10 august 2018 ( pe melodia de mare succes “ jandarmeria apără Romania “…). In treacăt fie spus, la Focșani s-a trecut deja la fapte, iar mitingul PNL a fost interzis de primarul PSD de acolo ! Apoi, opoziția nu are posibilitatea, tehnic, organizatoric si financiar vorbind, de a organiza mitinguri stas PSD si nici in trecut nu a făcut-o, nu are un istoric de tipul celui descris mai sus, nici generali civili ca Miron Cozma...
ALO , PARCHETUL GENERAL.....
07 Mai 2019

.....NU S-A AUTOSESIZAT INCA LA ACEASTA '' INSTIGARE LA VIOLENTA'' DIN PARTEA PUSCARIAȘULUI draKnea. Vrea sa repete ziua de 10 august sa arate Europei cat de '' tare'' este el. Frica si neputinta acestui borfas de a mai controla tot IL MACINA INCET DAR SIGUR. ESTI PE '' DUCA'' GUNOIULE . E VORBA DOAR DE TIMP. AI DISTRUS ROMANIA DE TOT IN DEMENTZA TA CA MADURO VENEZUELA. HUUUU!!!!! PUI DE NAPIRCA BOLSEVICA.
ARMATA CELOR 12 MAIMUTE
07 Mai 2019

te asteptam
ION
07 Mai 2019

Flaushatul asta penal dragnea e injurat in toata Romania mai ceva ca ceausescu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine