2020-02-19 12:33

Dragnea, ANUNŢ IMPORTANT despre organizarea mitingului de susţinere a familiei tradiţionale şi a REFERENDUMULUI

 |  15:51
Dragnea, ANUNŢ IMPORTANT despre organizarea mitingului de susţinere a familiei tradiţionale şi a REFERENDUMULUI

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, că nu se poate vorbi în acest moment despre organizarea unui miting de susţinere a familiei tradiţionale sau de organizarea unui referendum pentru că legea Referendumului nu este promulgată.

"Suntem în aceeaşi situaţie foarte clară, adică neavând legea referendumului promulgată, nu putem discuta de un calendar de acţiuni pentru că nu avem momentul zero. Nu avem momentul respectiv. Discuţia a rămas, avem doar problema datei. Se poate spune absolut orice. Ne menţinem în continuare suţinerea pentru Referendum. În ceea ce priveşte comunitatatea LGTB, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat. Trebuie legiferat clar situaţia familiilor monoparentale", a spus Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Liderul PSD a mai spus că a primit semnale din teritoriu că interesul oamenilor de a participa la acest miting este unul crescut.

"Există o singură nemulţumire şi anume, o dorinţă mare de a veni la Bucureşti şi posibilităţile logistică din România de a asigura transportul. Eu v-am spus că despre miting o să discutăm când avem legea promulgată" a mai spus Liviu Dragnea.

Social democratul Florin Iordache a anunţat recent că este posibil ca referendumul pentru familie să aibă loc pe 10 iunie. Ulterior, întrebat de această dată, Liviu Dragnea a anunţat: "Nu ştiu ce a spus domnul Iordache, dar este posibil, cred că 17 iunie este posibil. Nu ştim ce va face preşedintele, când va promulga".

Camera Deputaţilor a adoptat, în mai 2017, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, semnată de 3 milioane de cetăţeni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07



Parerea ta...

LEVST.
07 Mai 2018

"...Trebuie gasita formula legala...""____------____ Se pare ca dragnea insasi o pune de tradare..."Tradare, tradare, dar sa o stie si iordachhehehehe!"( Pariul insa il tin, dragnea va anunta "felicitarile , masa si dansul, etc.," se vor tine pe insula Belina la data...- "iar mireasa Irinuca , Sade colo, dupa usa..." Dupa usa BMW-lui de o suta miii euro/bucata...)
ANONIM
07 Mai 2018

Apreciați că după anunțul privind creșterea ratei de politică monetară, probabil o măsură ale cărei efecte inflaționiste vor fi observate în creșterea ROBOR, care probabil contravine și politicii guvernului, parlamentul ar trebui să convoace conducerea BNR pentru explicații și eventual să solicite demisia consiliului de administrație al BNR ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Mai 2018

cel mai bun exemplu de familie traditionala este haremul de curve UDREA de la bordelul FSN-ILIESCU-MAGUREANU-BIVOLARU care dupa ce au calarit toti araboii lui Magureanu s-au cazat in Costa Rica...ha ha ha stupid people...votati cu BORDELUL de PARTID
NEGRO
08 Mai 2018

Daca acestea sunt problemele Romaniei, aferim coane Liviule. Ca si dumneavoastra stim ca tara noastra nu are nevoie de infrastructura care sa ne uneasca cu Europa civilizata, nu are nevoie de investitii care sa iasa din stagnarea de aprox. un an si jumatate de cand schimbati la guverne pana sa-l gasiti pe cel mai prost. Nu mai vorbesc de atragerea fondurilor europene care va deranjeaza, intrucat ar putea diminua diferentele dintre noi si Vest. Or intr-o tara unde democratia functioneaza responsabilitatile guvernantilor sunt pe masura. Dumneavoastra nu puteti guverna intr-o tara civilizata. Demonstratia cu mici si bere de la Cacana de 1 Mai va este sificienta. Prin urmare dati drumul la referendumul mult asteptat ca sa constatati ca poporul acesta s-a constituit pe valori traditionale de familie de peste doua mii de ani! Altminteri v-ati cum mai justifica existenta in varful unei ierarhii a valorilor inversate? E greu sa construiesti ceva cand gandurile oligarhilor in slujba caruia sunteti sunt canalizate doar pe cleptomanie si betia puterii de-o clipa! Caci la scara istoriei nici nu existati domnule Liviu Dragnea, decat ca o perpetua criza a neputintei funciare... Dar prostia e nemuritoare!
ANONIM
08 Mai 2018

UN PUI DE MILITIAN, fara 7 ani de acasa, repetent , golan si ticalos , lipsit de onoare si caracter ce poate sa debiteze decat gaze sulfuroase, marlanie, prostie, prostitutie si minciuni.
LEVST.
10 Mai 2018

Stenograme incendiare. Preoţii se implică în organizarea mitingului PSD de la Bucureşti(...)____------____ Se putea sa nu-si vare si dracu', coada?! Cred ca participarea va fi mare, iar daca se vor semna ceva hartii, intrebarile vor fi cu skepsis, ca de ex." daca UE nu accepta familia noastra traditionala, nu ar fi mai bine sa iesim din aceasta UE?"-pentru ca acesta este scopul final, singura sansa pentru dragnea si taritzeanu (plus bandele subordonate) sa scape fara a servi ceva ani la ocna...Iar in categorie, intra si cel putin 95% din popimea ortodoxa...
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine