2019-07-24 10:24

Dragnea, ANUNȚ privind o ordonanţă pe AMNISTIE: I-am cerut premierului să discute în Guvern ce acte normative să fie ADOPTATE

 |  13:22
Dragnea, ANUNȚ privind o ordonanţă pe AMNISTIE: I-am cerut premierului să discute în Guvern ce acte normative să fie ADOPTATE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, întrebat despre o posibilă Ordonanţă privind aministia, că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să analizeze în Guvern ce acte normative trebuie adoptate astfel încât "zecile, sutele, miile de oameni care ori au fost condamnaţi pe nedrept, ori au fost condamnaţi pe baza unor probe şi instrumentării unor dosare folosind nişte proceduri ilegale, să poată să aibă şansa să nu ispăşească o pedeapsă sau să nu fie condamnaţi în continuare nevinovaţi". El a susţinut că "această problemă nu va putea fi ascunsă", iar Guvernul "trebuie să îşi asume ceva, să vină cu o propunere sau să propună Parlamentului" o variantă.

"Despre această amnistie se tot discută. Ce i-am cerut eu astăzi doamnei prim-ministru în faţa colegilor din grupurile parlamentare - să discute în Guvern, să se consulte cu colegii din Guvern care au competenţe în domeniul ăsta şi să vadă ce acte normative trebuie să fie adoptate pentru ca zecile, sutele, miile de oameni care ori au fost condamnaţi pe nedrept, ori au fost condamnaţi pe baza unor probe şi instrumentării unor dosare folosind nişte proceduri ilegale, să poată să aibă şansa să nu ispăşească o pedeapsă sau să nu fie condamnaţi în continuare nevinovaţi. Nu ştiu care e aia, că e amnistie, că este propunerea domnului Toader, cu revizuirea(...) Sunt tot felul de variante (...) Dar România are această problemă pe masă", a declarat Dragnea în conferinţa de presă susţinută după şedinţa CExN a PSD şi după reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD, care au avut loc sâmbătă la Neptun.

"Indiferent cât de mult încercăm să ţipăm pe afară, să se lege unii cu lanţuri de gardul Guvernului, această problemă rămâne, nu va putea fi ascunsă. Ne facem rău ca naţiune dacă noi încercăm să o punem sub preş, e prea mare, au ieşit prea multe la iveală şi vor mai ieşi. Ăsta e Guvernul României, trebuie să îşi asume ceva, să vină cu o propunere sau să propună Parlamentului. Lucrurile nu pot rămâne aşa, nu putem doar să ne văităm", a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă i-a dat un termen premierului, Dragnea a răspuns: "I-am dat un termen în viaţa asta (...) Da, un termen rezonabil, nu am zis ziua de, ora de".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-02Parerea ta...

ANONIM
02 Sep 2018

PRIN POLITICA IN ROMANIA ESTE PROMOVATA HOTIA SI NU MERITOCRATIA. KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI. CU PROSTUL NESCOLARIZAT TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA (adica diplome cumparate). PROSTUL DACA NU-I SI FUDUL PARCA NU-I PROST DESTUL.
NEGRO
02 Sep 2018

Acesta e telul suprem al coalitiei PSD-ALDE. Nu conteaza Romania, nu conteaza centenarul unei existente meritorii a civilizatiei romanesti pe aceste meleaguri, in context european. Oligarhii PSD-ALDE trebuie sa scape si sa ramana cu averile lor praduite vreme de 28 de ani. De aceea smacherasul Dragnea cade tot in picioare, gastile hotiei endemice nu se pot desparti de curajul lui dement. Au fost inaintasii KGB (IIiescu, Roman, Nastase, Geoana etc.) dar care au respectat ceva din regulile jocului democratic. Actualul PSDragnea +limbricul Tariceanu joaca direct a cacealma. Nu- i intereseza nimic din principiile functionarii unui stat civilizat. Au puterea, au prostia la rang de prim ministru si nu le pasa. Ba chiar se fudulesc cu aceasta. Este o lume care ii priveste, este un popor care ii blesteama. Si ce daca! Dupa ei potopul! Oricum, ii avertizam ca Romania nu va pieri cu torentul iscat pe pohta ce-au pohtit! Vor plati in final nerusinarea, prostia si nemernicia! Si cu cat va fi mai tarziu, va fi cu atat mai greu pentru dansii!
DISTRUGEREA TARI
02 Sep 2018

SCAPAREA FIULERULUI DE TELEORMAN SI GEEGGELS DARIUS VILCOV , EXTREMA URGENTA , A TARI . DISTRUGETI TARA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray