2019-08-17 17:59

Dragnea ANUNȚĂ ce urmează după moțiune. Ce PREMIER își dorește PSD

 |  16:24
Dragnea ANUNȚĂ ce urmează după moțiune. Ce PREMIER își dorește PSD

Liderul PSD a ieşit la declaraţii după o şedinţă a grupurilor reunite ale PSD, ţinută pe fondul rezultatului moţiunii de cenzură. Dragnea a anunțat ce variante de premier are pentru ședința CEX.

Prin votarea moţiunii de cenzură, România a intrat în normalitate şi în rigorile constituţionale, a declarat Liviu Dragnea. A fost un risc politic, dar unul asumat, a mai spus liderul PSD, care a reiterat ideea că PSD şi-a dorit implementarea programului de guvernare la parametri doriţi de partid.

Totodată, acesta a acuzat faptul că moţiunea de cenzură a fost o tentativă eşuată a unor politicieni şi oameni de afaceri pentru a împiedica PSD-ALDE să guverneze.

PSD şi ALDE vor merge la Palatul Cotroceni cu un nume de premier, susţine Liviu Dragnea, şi s-a arătat convins că luni, la consultări, Klaus Iohannis va accepta numele avansat de el şi Călin Popescu Tăriceanu.

Cât priveşte situaţia lui Sorin Grindeanu în partid, liderul PSD a arătat că nu va începe o vânătoare de vrăjitoare, că nu va avea nimic cu premierul, dar a subliniat că s-a decis excluderea lui din partid. "Am stabilit cu colegii, fiecare organizaţie în zilele următoare va discuta fiecare caz în parte", a completat Liviu Dragnea.

Profilul viitorului premier, în viziunea preşedintelui PSD: să fie un om corect, un om responsabil, care să nu fie aventurier, să aibă capacitatea de a pune în opera programul de guvernare şi să fie cinstit. Dragnea a precizat că are patru variante în acest moment - "şi doamne, şi domni". Dar despre acest subiect se va discuta "înainte, în Comitetul Executiv Naţional".

Avem toate argumentele să finalizăm săptămâna viitoare problema viitorului guvern, nu avem niciun interes să prelungim criza, adaugă Liviu Dragnea. Acesta consideră că preşedintele Klaus Iohannis, la fel ca PSD, nu are niciun interes să declanşeze alegeri anticipate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-21Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Iun 2017

urmeaza exact ce stim cu totii....ANTICIPATE...BYE BYE DRaGNEA-VALCOV,LA PUSCARIEEEE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray