2019-08-17 18:44

Dragnea anunță MICȘORAREA salariilor demnitarilor

 |  06:49
Dragnea anunță MICȘORAREA salariilor demnitarilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți, la Antena 3, că PSD va respinge ordonanța „Oprea”, prin care salariile demnitarilor au fost majorate. Ordonanța este pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor din luna ianuarie, informează Mediafax.

„Sunt patru oameni în statul român acum care au acelaşi salariu – preşedintele României, preşedintele Senatului, al Camerei - adică eu - şi primul-ministru - 215 milioane de lei. Mie mi se pare exagerat, în condiţiile în care discutam de salariul minim de 1450 de lei. Şi eu vreau ca această ordonanţă să pice şi să revenim la ceea ce era înainte, adică în loc de 159 de milioane să fie 68 de milioane. Mi se pare suficient şi putem discuta de salarii mari doar dacă se leagă salariile demnitarilor ca multiplu faţă de salariul mediu pe economie. De ce? Creşte România, cresc şi salariiile astea, pentru că noi vorbim de demnitarii care ar putea pune umărul ca România să se dezvolte, să crească”, a spus Dragnea, la Antena 3.

„Noi vorbim de o serie de demnitari din România care prin această ordonanţă au salarii foarte mari. Eu am spus că nu sunt de acord cu această ordonanţă. Am spus de la început, de când a fost trimisă în Parlament, că aş putea fi de acord cu ea doar dacă într-un termen rezonabil - vorbeam deja în 2015 - se va veni cu legea salarizării, vom adopta legea salarizării şi toţi românii vor avea salarii mai mari şi va fi totuşi un raport rezonabil între cele mai mari salarii şi cele mai mici salarii din România”, a adăugat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
11 Ian 2017

ASA ESTE IN STATUL MAFIOT BOLSEVICO-FSN DIN ROMANI A.....MILIARDARII DE CUME TRIE SUNT TOTI ANGAJATI L A STAT...IAR AFACERILE AS AZIS "PRIVATE" SUNT ESC ROCHERII MAFIOTE FACUTE D E BOLSEVICII ROSII....... ................NE CONDUC TERORISTII FSN DIN 22DEC EMBRIE 1989...SI BEIZADEL ELE MAFIEI TIGANESTI DE L A DIE-SIE.............TIG ANII LUI PLESITA.....PRIB OI....COCOS-UDREA..NASTAS E-PONTA-GHITZA..ETCETERA. ................O TARA IN TREAGA A FOST DISTRUSA DE MAFIA FSN-1989
ANONIM
11 Ian 2017

Si acest gest face parte din categoria ''da bine la prosti''. Cine le - a marit salariile in 27 d e ani mai puscariasule ? Nu voi mafia bolsevico -p esedista. Ati ajuns nenor ocitilor sa-i dati DREPT ATE LUI EMIL BOC. CAND G UVERNUL BOC A FACUT UN GE ST DE CURAJ I -ATI SARIT LA GAT. IATA CA A FA CUT BINE ATUNCI.MIZERIILO R BOLSEVICE.
GRIG
11 Ian 2017

Paid jegurile astea nu au nevoie de salarii--au su te de milioane euro din c e vor fura
HORAICU IULIAN
11 Ian 2017

Ce maimute nebune sunteti drogati satanisti ? va puneti pe invers LA ORCE masochisti prosti CE RAU V A FACUT DL DRAGNEA ?cAND VAD ATATA PROSTIE MI E GREATA noroc ca sunt etidoar 5 dintr o suta ne mernici drogati oftati du pa zilelein care basescu taia si spanzura Va inte leg VA DADEAETNOBOTANICE CA SA CRAPATI DAR CRAPAT I DRACULUI ODATA HAI MA RS /?
DOROBANTU VASILE
11 Ian 2017

DOMNULE IULIAN de ce te miri ca exista specimene din astea masochiste car e haraie cand le faci bin e?Cand Firea s a dus cu m ancare la boschetari si haine curate o femeie de acolo a zis ca nu merge l a adapost ca sunt paduchi iar mancarea adusa nu es te buna EI SPUNE RAMAI INLEMNIT !ASA SI DROGATII ASTIA HARAIE CA DE CE DRAGNEA A MARIT SALARII LE? Ai dreptate degeaba m areste veniturile daca nu le da etnobotanice!
PTR ANONIM
11 Ian 2017

guvernul BOC N A existat A exista doar o gasca nem ernica papusata de un pre sedinte infractor betiv si amoral
GOGU
11 Ian 2017

draga Dragnea, La multi a ni, adica vreo 10 de pusc arie, cat de curand. tot un Penal esti, orice fac i. Taie si preafericitulu i salariul ca e la fel de nesimtit. Si ai dreptate , la puscarie nu mai ai n evoie de salariul tau
CIOLOS
11 Ian 2017

Dacă faci asta cu adevă rat, jos pălăria. Astfe l de decizii trebuie lua te.
DOROBANTU VASILE
11 Ian 2017

VVV fascistoid prost stau in Ceremus la nr 78 DACA VII CU ETNO SA U OPIU DEGEABA VII ASTE A SE VAND CAND IESITI IN STRADA VI LE DA SOROS DEGEABA LA INCEPUT SI 2 MILIOANE DE PERSOANA l a unii mai putin de exemplu la prosti ca tine HAI SICTIR KAKAT!
DOICEANU VLAD
12 Ian 2017

ASTAZI AU IESIT IN STRADA NISTE MAMALUCI IN AGONI E DE DROGURI inventeazamo tive ca sa mai primeasca droguri de la SOROS 20 AU FOST contra binomul ui care distruge vieti s iface dosare la comanda n u ies dar ies contra l ui ciorbea El nu le da d roguri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray