2019-10-14 12:06

DRAGNEA anunță noi dezvăluiri: „A fost doar primul episod!”. Ce îi transmite lui PONTA și susținătorilor săi

 |  14:50
DRAGNEA anunță noi dezvăluiri: „A fost doar primul episod!”. Ce îi transmite lui PONTA și susținătorilor săi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări că urmează şi alte episoade din seria de dezvăluiri pe care le-a făcut marţi seara.

"Aseară a fost doar primul episod, aveţi răbdare", a spus miercuri, la Palatul Parlamentului, Liviu Dragnea, întrebat în legătură cu numirile în Guvernul Ponta, informează Agerpres. În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de Victor Ponta și de cei care îl susțin, el a afirmat: "Îi las să se afunde şi mai mult". Marţi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că fostul lider al partidului, Victor Ponta, ar fi stabilit lista membrilor Guvernului său împreună cu directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior. El a afirmat, la Antena 3, că, imediat după căderea Guvernului Ungureanu, ar fi convenit cu Victor Ponta şi cu liderul PNL, Crin Antonescu, să discute în comun componenţa viitorului guvern, însă a doua zi Ponta ar fi prezentat lista miniştrilor întocmită cu "George Maior şi cu alţii". Fostul premier Victor Ponta a negat acuzaţiile liderului PSD, referitoare la formarea primului guvern USL. "L-am avertizat pe Dragnea Mincinosul că de câte ori el spune o minciună despre mine eu spun 5 adevăruri despre el'', a scris Ponta pe Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-14Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Mar 2018

deja nu mai intereseaza nimeni CIRCUL si PORCAIALA asta ieftina.....faceti cumva sa va duceti dracului la teatrul de papusi..poate faceti copii sa rada,noua ne e scarba de voi
RAID
14 Mar 2018

Dragnea iar vrei sa pui taxa auto .dupa supraaciza .nu mai avet bani de furat?dupa aberatiile cu itp.auzi itp la rabla.va dati seama ca astia sunt retardati.o sa ajungi cu psd la 10 la suta .dar poate ca asta este misiunea ta sa duci psd in prapastie.crezi ca intereseaza pe cine realitatea ta paralela?nu temai sustine nici dracu si nu te mai suporta nimeni.in afara de sclavii tai si aurolaci.
ANONIM
14 Mar 2018

POATE DRAGNEA anunță noi dezvăluiri si despre cum s-a imbogatit, DEVENIND UNUL DIN MARI BURGHEZI COMUNISTI AI NEAMULUI. Cum si-a insusit ca un borfas ordinar CAP-uri , SMA-uri, PADURI, TERENURI AGRICOLE, LACURI, HOTELURI, RESTAURANTE, Combinatul de Porci de la Salcia toate din judetul Teleorman si cum si-a facut avere in Brazilia....???? Este un ordinar ..............
ANONIM
15 Mar 2018

Dar despre spusele lui Oprea-pe care le-am preluat tot din acest ziar dar alt articol-in care episod va vorbi ? Iata ce spune oprea:Mă însoţeau, în schimb, domnii Marian Oprişan şi Nelu Mocioalcă. Eram prieteni şi îi rugasem să vină să discutăm tocmai despre susţinerea candidaturii lui Liviu. Iar Liviu a venit însoţit de prietenul lui şi amicul meu, Vasile Dîncu. Împreună am stabilit două lucruri: să facem cu toţii lobby pentru Liviu Dragnea şi să exprim sprijinul meu şi al UNPR într-un discurs pe care să îl susţin la începerea lucrărilor Congresului, cred că al doilea, după un important invitat străin. Am făcut tot ce am promis: l-am susţinut total pe camaradul Liviu Dragnea. Şi discursul meu s-a bucurat de aprecierea tuturor celor prezenţi”, scrie Gabriel Oprea. Vreau sa spuna in fata noastra-cetatenii acestei tzari,cum a reusit-bugetar fiind-sa-si faca acel viloi !!!
LEVST.
15 Mar 2018

S-a reluat serialul "Dallas"?... Ali Baba, eroul principal: "Da' las' ca va aarat eu, data viitoare!"...Probabil ca viitorului socru(eventual), ii plac filmele cu Al Capone din Chicago..."Cic' a go nit-o d'acasa!"
LEVST.
15 Mar 2018

Urmatorul episod :Dezvelirea miresei!
LEVST.
15 Mar 2018

urmeaza o mica inserare , a unui documentar" De la Prazilia la Brazilia", in regia Rise Project...
LEVST.
18 Mar 2018

...apoi urmeaza " de la Brazilia, inapoi, la monastire , in butoi"(sau "la celula, in butoi")... scenariul (dialogurle)e scris de A.Lazarus, iar muzica este semnata de L.Kovesi
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray