2019-07-20 06:09

DRAGNEA anunță un mare MITING PSD pentru susținerea familiei tradiționale. Când ar putea va avea loc

 |  14:57
DRAGNEA anunță un mare MITING PSD pentru susținerea familiei tradiționale. Când ar putea va avea loc

Partidul Social Democrat va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului, informează Agerpres.

Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democraţii vor să îşi manifeste susţinerea faţă de familia tradiţională. "Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect'', a afirmat Dragnea. Şi Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a confirmat organizarea unui asemenea miting. "A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat. Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului", a spus Buzatu. El a precizat că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai. "Va fi un miting de amploare. Data - în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor'', a mai spus Buzatu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-16Parerea ta...

NEGRO
16 Apr 2018

Desigur, domnul Liviu Dragnea, inafara de problemele din justitie pentru haita PSD-ALDE (si pentru altii, fie primit!) mai are una: familia traditionala. Aferim, coane Liviule, mai ales ca dumneata te insotesti, in mod festiv, cu o delicata si interesata minora. Dar Romania are si alte prioritati: economia e gripata datorita lipsei de materie cenusie in randurile compacte ale hoardelor castigatoare ale ultimelor alegeri, investitorii au dat bir cu fugitii datorita acelorasi lipsuri din actuala conducere, pentru ca poate!, fondurile europene se intorc la baza din lipsa acuta de creiere printe bandele de talhari. Nu mai vorbesc de autostrazi, care sunt admirabile, sublime, dar lipsesc cu desavarsire, de redeventele la care s-a renuntat din comoditate, dar ma bucur ca domnul Dragnea isi aduna zombii aplaudaci pentru referendumul inutil, relativ la familia traditionala. E si aceta un soi de urinare barbateasca in contra curentului. Dar noi suntem rromani! Un salut din rarunchi micului si utraimbecilului conducator! Puah!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray