2020-05-29 04:46

Dragnea anunţă viitoarele alianţe electorale ale PSD

 |  14:34
Dragnea anunţă viitoarele alianţe electorale ale PSD

La cererea majorităţii membrilor din teritoriu, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea anunţă data la care se va lua decizia posibilelor alianţe electorale.

Astfel, până la data de 1 decembrie, PSD va anunţa dacă se va alia, cel mai probabil cu UNPR, în vederea viitoarelor alegeri: ”Posibilele alianțe pe care le putem face trebuie să le stabilim până la 1 decembrie, maximum 1 decembrie. Nu putem depăși 1 decembrie pentru că trebuie să ne stabilim totuși candidații pentru fiecare localitate. Cred că avem suficient timp - o lună, o lună și jumătate este suficient timp”, a declarat Dragnea, potrivit B1tv.

”A contat foarte mult pozița UNPR la acesta moțiune de cenzură, în condițiile în care o lungă perioadă de timp presa și opoziția dădeau ca sigură ieșirea UNPR din coaliție și votarea moțiunii de cenzură. Faptul că UNPR a stat lângă noi rezistând la toate aceste presiuni și promisiuni a contat foarte mult. Mulți colegi din teritoriu spun că este bine că este bine să facem alianță cu UNPR, adică alianța de centru-stânga să fie repusă pe tapet, să redevină funcțională”, a mai spus Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-04Parerea ta...

MARIA TEREZA DE PLESHKOI
04 Oct 2015

DOMNU DRAGNEA...CE CAUTA KILLERUL LUI COZMA IN STANDA DUMNEVOASTRA???SA INTELEG CA TERORISMUL SI ASASINATELE PATRONATE DE ILIESCU LA MINERIADE CU SECURISTI-TERORISTI SUB ACOPERIRE VOR CONTINUA ATATA TIMP CAT EXISTA GUVERNUL-MARIONETA PONTA-OGLU????AVETI DE GAND SA MAI ASASINATI NISTE CIVILI?CEVA ZIARISTI?SAU PE CEI CARE VA CRITICA...CUM L-ATI ASASINAT PE FLORIN TUDOSE?TOTUL E "INTERESUL NATIONAL"...NU-I ASA?CIORDILES-TZAPTZARAPO CU EPOLETI...ASTA E INTERESUL VOSTRU...CONCLUZIA.....ATATA TIMP CAT ESTI LANGA PONTA SAU OPREA....VEI FI CONSIDERAT COMPLICE....READ MY LIPS BOY
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine