2019-10-14 11:25

Dragnea, apel de Centenar: ”Să ÎNCETEZE războiul dintre români și români”

 |  15:43
Dragnea, apel de Centenar: ”Să ÎNCETEZE războiul dintre români și români”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a susținut un discurs cu accente cinice miercuri în ședința solemnă a Parlamentului dedicată Centenarului. El a ”făcut apel” la încetarea „războiului între români şi români” şi a afirmat că nu trebuie să se mai întâmple „ceea ce s-a întâmplat recent în Parlamentul European, când au fost români care au votat împotriva României”.

Dragnea s-a referit la rezoluția adoptată la jumătatea acestei luni în Parlamentul European și care critica deterioarea statului de drept din România din cauza ofensivei susținute a PSD-ALDE împotriva independenței Justiției și a luptei anticorupție.

„Cred că este datoria noastră de a continua acest proces de a consolida poziţia ţării noastre în UE şi NATO. Avem obiective clare – adoptarea monedei euro, aderarea la spaţiul Schengen. (…) De asemenea, trebuie să asigurăm un rol activ pentru România în cadrul NATO, astfel încât să asigurăm relaţii puternice de securitate şi stabile. Toate aceste obiective reprezintă mize majore pentru România, iar noi, oamenii politici, avem datoria să ne comportăm ca adevăraţi români. Ne aflăm într-o competiţie permanentă, e firesc că aşa funcţionează democraţia. (…) Dar, din păcate, uneori mergem prea departe. Cred că în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor majore trebuie să fim în primul rând români (…), să fim patrioţi în ceea ce priveşte România (…), să fim români înainte de orice atunci când votăm în Europa, să stabilim împreună obiectivele pe care să le urmărim, să vorbim pe o singură voce. Să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat recent în Parlamentul European, când au fost români care au votat împotriva României. Trebuie să încetăm acest război între români şi români pe care îl ducem de prea multă vreme în afara ţării şi in interior. Vă asigur că nu asta vor cei care ne-au votat. (…) Separaţi putem fi frânţi, dar uniţi împreună putem însă a fi o forţă de nestăvilit şi să construim o Românie puternică în Europa şi în lume”, a susținut Liviu Dragnea în plenul reunit al Parlamentului, conform G4media.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-28Parerea ta...

ANONIM
28 Noi 2018

RAZBOIUL E INTRE VOI NENOROCITILOR CEI CARE ATI CAPTURAT ROMANIA DUPA 1989 SI O DUCETI LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI.
DEMAGOGIE BOLSEVICA
28 Noi 2018

Nu exista razboi intre romani , ci razboi intre romani cinstiti, onesti platitori de taxe si impozite SI HOTI , BORFASI SI LICHELE CA draknea si camarila psd-alde .Razboiul intre romani cinstiti si hoti va continua '' pana la capat '' Mafia psd va fi destructurata si incinerata. Lupta continua...
# NONSENS
03 Dec 2018

Cine SEAMĂNĂ ,, divide et impera " culege : STARE DE RĂSBOI ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray