2020-02-18 18:44

Dragnea, ASALT la Iohannis: ”URĂȘTE România, luptă împotriva țării lui”

 |  23:28
Dragnea, ASALT la Iohannis: ”URĂȘTE România, luptă împotriva țării lui”

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că "luptă împotriva ţării lui prin tot ceea ce face", adăugând şi că acesta "urăşte" România.

"Ceea ce face Iohannis face din disperare. Sigur, este şi împins din spate, are păpuşarii lui în spate. E vizibil pentru oricine înţelege cât de cât ce se întâmplă în ţară, în Europa şi în lume. Eu cred că noi vom câştiga această bătălie, pentru că diferenţa majoră între noi şi ei este că noi ne luptăm pentru România. El luptă împotriva ţării lui prin tot ceea ce face, prin absolut tot ceea ce face luptă împotriva ţării lui...Îmi este foarte greu să fac o ierarhie a tuturor acţiunilor negative ale acestui om care îşi urăşte ţara, incitare la dezordine socială, incitare la proteste şi proteste violente, încurajarea acestora, niciun fel de poziţie, niciun fel de luptă de-a lui pentru a obţine ceva pentru această ţară. Direcţia lui, abordarea lui este să nu supere, să se pună bine cu mai marii Europei. Niciodată, mai marii Europei nu o să moară de grija noastră, pentru că fiecare are ţara lui şi se gândeşte la ţara lui. Aşa este normal", a afirmat Dragnea, la Sinteza Zilei. El a subliniat că miza alegerilor europarlamentare din luna mai o reprezintă România şi "vieţile românilor". "Miza este România. O altă miză o reprezintă vieţile românilor, un trai mai bun pentru români sau un trai mai rău, o ţară dezvoltată sau o ţară stagnată în dezvoltare, o ţară mândră, cu şanse de creştere, pe măsura potenţialului pe care îl are sau o ţară îngenunchiată şi predată la cheie străinilor", a adăugat Liviu Dragnea. Acesta a mai spus că preşedintele României are în spate un "stat paralel, acest sistem ocult, corupt, care a penetrat în mod serios justiţia din România în ultimii ani, care a generat o serie de abuzuri inimaginabile într-o ţară democrată, vieţi distruse, destine frânte, capital românesc aproape distrus, agricultura pusă în genunchi".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-26Parerea ta...

HE , HE , HE.........!!!
26 Mar 2019

'' Iohannis uraște Romania ''' , iar noi mafia psd-alde care o iubim am aprobat ca STEAGUL UNGARIEI SA FIE SIMBOL AL UDMR IN TRANSILVANIA. he , he , he...! Si vom aproba si in Moldova STEAGUL RUSIEI IAR IN TARA ROMANEASCA STEAGUL BULGARIEI. he , he he..... pentru ca noi mafia psd suntem patriHOTI....he , he ,he....!!!!
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
26 Mar 2019

noi tiganii flausati suntem singurii care "iubim" Romania ca am jefuit-o complet...altii nu stiu sa ciordeasca ca noi tzaptzarap mankatzashhh
ANONIM
26 Mar 2019

,,A aprobat steagul '' vai ce nenorocire ,vai ,vai ,ne cotropesc ungurii Iar Iohanus lupta din rasputeri ca sa nu puna ei steagulBasescu a aprobat si el steagul dar nu ai gavarit nimic Da este fascistul vostru ,hotul vostru ,jigodia voastra Jigodii la jigodii trag In privinta ,,patriotului '' sas ce sa ti spun decat ca este un tradator de tara ,care a furat si a deposedat romanii de case ,a vandut copii pentru organe ,a dat foc la 68 de tineri ,i a facut scrum ca sa aduca un guvern de prosti de ai lui,are aproape o suta de dosare penale A fost gasit vinovat in privinta unei case pe care a furat o cu acte false Hai sa lasam ca dosarele sale sa intre pe rol fara protectia tractoristului Lazar
MIKIM
26 Mar 2019

Lenesul de la Cotroceni uraste totul, mai putin pe ravasitoarea ciolanoasa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine